Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

miercuri, 7 ianuarie 2009

Cartea de credit revolving University Card

Ce carte University.it

University.it Card este un card de credit creat pentru a satisface nevoile de zi cu zi a studenţilor şi tuturor celor care doresc să profite de multe reduceri si oferte. Cu această carte te va avea o rezerva de bani care se pot utiliza ca cele mai bune urări. Puteţi, de asemenea, alege să rambursa în rate lunare mici, în una sau în rate. University.it Card este un card de credit Visa, care vă va permite să facă achiziţii fără probleme în Italia şi în străinătate şi retragerii de numerar 24 ore la 24 ore pe toate ramurile acord de ATM-uri.


Cum funcţionează

University.it Card vă oferă o expunere pe care le puteţi utiliza în funcţie de nevoile dvs.: Dacă alegeţi metoda de rambursare se succede, de fiecare dată când utilizaţi cartela de suma disponibilă va scădea, dar mersi la rata lunară de rambursare, suma disponibilă va fi reconstituit pe lună şi va fi disponibil imediat.
Bună Desen

Cu University.it Card aveţi bani în orice moment, puteţi primi suma de dorit prin cec sau transfer bancar. Puteţi, de asemenea, toate cererea dvs. de bani de rezervă, care prezintă cererea printr-un simplu apel telefonic gratuit sau pe site-ul www.cartaattiva.it. Bună pentru a taxei nu se aplică nici o comisie.


Beneficiile de University.it Card

Avantajele oferite de Cardul University.it sunt foarte multe. Puteţi primi o reducere de:

* 10%, la Centrele Rentasport distribuite pe teritoriul national.
* 15% la toate halat de desfacere di Kappa, Superga, halat & di kappa kappa priză, cu magazine şi de un acord cu privire la E-Shop
* 5% în vacanţă studiu Fintravel
* 15% Approx. Fly pentru pachete, de unitate şi de ratele de pe Fintravel Avis Inchiriere masini
* Cel puţin 15% la achiziţionarea de cărţi online, BOL

Vezi cele mai bune oferte în multe hoteluri şi Bed & Brekfast în întreaga lume Jade rezervarea dvs. de şedere confortabil de acasă şi de a salva până la 60%, comparativ cu rata aplicată la ordinare publice. Puteţi, de asemenea, cumpăra bilete pentru tine şi prietenii tăi atât de practice şi utile pe TicketOne. Cu pachetul AttivaJump, în colaborare cu Sony Computer Entertainment Italia, oferte de hardware şi software cu adevărat la preţuri reduse şi posibilitatea de cumpărare toate tonuri de apel pe care doriţi Zed la preţuri mici şi de a primi direct pe telefon.

University.it Card vă va permite să plătesc facturile de telefon, lumină şi gaze, puteţi să reîncărcaţi telefonul mobil, feroviar şi aerian cumpăra bilete şi plătiţi de masina de asigurare auto si motociclete şi ştampila şi ICI şi plătesc taxe şi RAI mai mult.
De servicii University.it carte

Tu vei fi trimis direct la casa de banca declaraţie cu rezumat de toate taxele şi taxele pe care le au cu hârtie şi de credit disponibile. În plus, puteţi activa serviciul prin care AttivaSMS pentru a vedea afişa dvs. mobile de orice informaţii cu privire la cartea dvs. de credit.


Condiţiile economice
Condiţiile economice şi de a folosi din Carta University.it Card
Circuitul de vize
De expunere de până la 3100 de euro
Anual de Carta Libera Anul 1 Anul 2 15.00 pe an valabilitate de hârtie
Cheltuielile declaraţie 1.03 Euro
Tan lunar 1.29%
APR lunar 1.39%
Rata minimă de maximum 10% din expunerea
Impozitul pe ştampila 1.81 echilibru mai mare de 77.47 euro
Retrage numerar de la ATM-uri contoare max 250.00 euro
Comisiei pentru a lua bani de la ATM-uri contoare 3.50 euro (Comitetul stabileşte în Italia) tezaur de la 4% din suma (Comisia pentru desene făcute în străinătate).
Comisiei de a elibera bonuri de a banilor de la filialele Agos liber
Încărcaţi 20 luni de la achiziţionarea de
Acoperire de asigurări 0300 facultative% din soldul lunar *
Frecventa lunar extras bancar

* Agos oferă posibilitatea de a combina Carta
o viaţă de asigurare şi / sau de despăgubiri împotriva persoanei (CD
Asigurarea în caz de accident), în funcţie de nevoile de Proprietar
Hârtie. De asigurare în cauză, în
prevăzute de Regulamentul nr Isvap 5 / 06, vor fi oferite în cazul în
cerere, direct de la Agos.

Niciun comentariu: