Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

miercuri, 7 ianuarie 2009

Carte de credit preplatita Vodafon Cash Card

Atenţie: Carta Cartela Vodafone de casa nu mai este pe piaţă

Cartela Vodafone numerar plătite în avans este o carte emise de către Banca Centrală populare italiană, se pot utiliza în siguranţă totală în Italia şi în străinătate, pe VISA, ca o adevarata carte de credit.
Avantaje de carte preplatite Vodafone

* Ideal pentru călătorii, în numerar şi Cartea "şi o carte de plătite în avans este folosit în Italia şi în străinătate, ca o adevarata carte de credit.
* Pot "fi reîncărcate chiar şi la distanţă, de către o altă persoană decât proprietarul, poate, de asemenea," fi activat de către cine:
sau nu are un cont bancar
sau nu este adulţi
* Puteţi face achiziţii în magazine. Peste tot în lume, la toate pieţele de desfacere şi locale de afisare a marca VISA.
* Puteti cumpara de pe site-uri Internet. În total de securitate de pe toate site-urile afiliate la circuitul VISA.
* Vă puteţi retrage numerar. În Italia şi în străinătate, la bancomatele permis Circuitul VISA intră în cod PIN pe care le primiţi cu carte.


Cu Vodafone CASHCARD puteţi petrece o sumă egală cu ceea ce este, de fapt, disponibile pe suport de hârtie şi atunci când faceţi o achiziţie sau a unei taxe, la cheltuielile totale se scad sau reţinute, prin carte de credit, împreună cu orice taxele specificate în condiţiile economică proprie de hârtie. Cash Card pot fi utilizate exclusiv şi în exclusivitate de către proprietarul (deţinătorul) carte.


Cum şi de unde să reîncărcaţi cartela Vodafone

Puteţi să reîncărcaţi realimentarea sau de la alte Cartela Vodafone numerar de până la 3000 de euro, chiar şi după trei-mode ':

* Cu un transfer bancar la orice banca, cu următoarele informaţii:

Coordonate: ABI 05000 / 01799 CAB / C / C 800700; Pentru ca: număr de 16 cifre de card în numerar; Beneficiar: Numele complet al titularului de la Carta.

* Cu o cartă PagoBancomat la unul din 5000 de ATM-uri populare Banci afisarea logo-ul "QuiMultibanca"
sau de introducere a Pago carte de ATM-uri emise de orice banca;
sau prin selectarea "carduri de reîncărcare" din meniu;
sau de a introduce numărul de 16 cifre Cash Card de a fi reîncărcate;
sau de a alege suma pe care doriţi să o încărcaţi.

Pentru a afla mai multe usa pentru tine "de lângă vizita site-ul www.quimultibanca.it. Puteţi realimentarea de la un minim de 25 euro la un maxim de 250 euro. Pentru fiecare tranzacţie prin taxele de ATM-uri Pago carte nu este prevăzută nici o suplimentare de la serviciu bancar de cost (Euro 1.95), după cum este de aşteptat în condiţiile economice lor de hârtie.

* Cu o umplere că Vodafone va cumpăra de vânzare Vodafone, în magazine şi toate newsstands de tutun şi afişarea de magazine de marca Vodafone aici Reîncărcare. Odată ce aţi achiziţionat de umplere:
sau de apel 800 98 78 04;
sau faceţi clic pe "Reîncărcare";
sau urmaţi instrucţiunile vocale ghid.

Efectuate de operaţie veţi primi un SMS de confirmare de credit.
Cum Cerere de numerar, carte de Vodafone

La Vodafone Unul magazine.
Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de Carta Cartela Vodafone numerar
Circuitul Visa Electron
Costul eliberarea € 5 (inclusiv prima de tarifare)
Costul de tarifare € 1.95 - 2.95
Rambursarea costurilor 8 €
Stoc minim de rambursare --
Comisia a taxei de ATM € 1.95
Comisioane pentru blocarea carte de furt / pierdere --

Niciun comentariu: