Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

vineri, 16 ianuarie 2009

Cartea de credit revolving Unica Classic

o Carta Un Classic este un card emis de Consum.i (Grupul de companii MPS), inovatoare şi flexibile. Aceasta carte face parte din gama de produse Fuoriserie, că produsele proiectate pentru tineri, străini şi cei care lucrează sau pe durată determinată de proiect.
Caracteristici unice din Carta Classic

Cu Classic Card, puteţi selecta din următoarele opţiuni:

* Rambursarea soldului: cu acest tip de restituire a putea gestiona toate costurile legate de achiziţiile făcute în cursul lunii într-o singură taxă şi fără dobândă;
* Puteti alege pentru a edita şi defini valoarea maximă dellìaddebito lunar, în funcţie de rulment;
* Puteti alege funcţionalitatea ATM / PagoBancomat.

Beneficii ale Cartei Un Classic

Carta Un clasic poate fi un foarte sigur în cumpărare, deoarece permite de a controla mişcările făcute prin telefon. Nu prevede taxe pentru achiziţionarea de combustibil, precum şi SMS si web. Acest card de credit emise de Banca Monte dei Paschi oferi beneficii financiare semnificative, deoarece furnizează pentru plata dobânzii numai în cazul real şi amânată de la lună de la achizitionarea acestuia.
Cum se ajunge Carta Unul Classic

E "La Creditcards Unica Clasic la toate ramurile de Banca Monte dei Paschi.
Costurile legate de acordare şi de utilizare a Cartei Un Classic
Costul problemă n.a.
ATM echilibru anchetă de n.a.
Comisia a taxei ATM Grupului MPS n.a.
Comisia a taxei ATM-uri de la o altă bancă n.a.

Niciun comentariu: