Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

joi, 8 ianuarie 2009

Carte de credit BancoPosta

Ce Carta BancoPosta

Carta pune BancoPosta de baterii imediat la dispoziţia titularului un credit de 1600 de euro, folosite în multe situaţii.

Reîncărcabilă BancoPosta Carta este eliberat de către Agos SpA Itafinco

BancoPosta carte de rulment este un card de credit, pentru că nu este nevoie de a rambursa în această lună mai târziu toate că este petrecut, se poate face cu uşurinţă în rate lunare mici. Aceasta va avea posibilitatea de a planului de toate costurile proprii, în execuţie într-o mai uşor de bani.

BancoPosta hârtie oferă o expunere de bani, o adevarata linie de credit pentru a fi utilizate pentru o preferinţă personală, făcând achiziţii în magazine, care necesită un transfer sau un cec, telefon suplimente de plată, cu taxă de autostradă şi mult mai mult.

Când utilizaţi de carte, de credit scade dispoziţia dumneavoastră, dar vă reîncărcaţi de fiecare dată când face rambursări.
Cum Carta BancoPosta

Puteţi alege suma care urmează a fi rambursate în fiecare lună: 80 de euro, 100 de euro, 150 de euro, 250 de euro. În acest fel puteţi rambursa plan, indiferent de costurile pe care le-aţi făcut în luna. Înainte de data de 15 a fiecărei luni (cu apelare gratuită de apel 800 397206), puteţi solicita o rambursare a soldului într-o singură soluţie pentru luna anterioară.

Sumele rambursate în mod automat vă reîncărca înapoi card de credit care, astfel, la dispoziţia dumneavoastră pentru orice alte achiziţii. Mai mult, cu Service Gata de casa, le puteţi obţine direct creditată în contul dvs. BancoPosta de toate card de credit sau orice parte a acestuia.

Nu există nici un maxim de cheltuieli zilnice, titularul poate folosi, de asemenea, o singură zi pe tot expunere. Singura limita este impusă pe zi, pe de avans de numerar de la bancomate (250 euro).

Carta este de tip revolving BancoPosta aşa, nu mai puteţi rambursa banii numai cu rată fixă lunară, dar aveţi posibilitatea de a alege suma de tranşe avea 4 optiuni disponibile (80, 100, 150, 250 de euro pe lună).

În ceea ce priveşte rateizzazione cheltuieli, după cum vă veţi întoarce la rata de alegeri, ne rezervăm constituţie de personal de bani care pot fi utilizate pentru alte achiziţii.

Pentru mai multe informaţii, consultaţi Site-ul oficial: WWW.POSTE.IT, sau contactaţi oficiul poştal şi vedea fişa cu informaţii la dispoziţia clienţilor.


BancoPostaSMS

Este "un serviciu inovator si extrem de confortabil, care pune la achiziţiile de securitate al proprietarului Carta BancoPosta prima.

Cu BancoPostaSMS puteţi obţine direct de pe telefon, informaţii importante pe hârtie pentru a BancoPosta sale de baterii:

* De echilibru şi de disponibilitatea
* O carte de preaviz, dacă este utilizat pentru a face achiziţii pentru o sumă nu mai puţin de 75 de euro;
* Un anunţ în caz de depleţie de disponibilitatea de card de credit;
* Un mesaj de confirmare atunci când întreb de rambursare a soldului la o dată.


De încredere BancoPosta

Card de credit de BancoPosta de baterii oferă o expunere de 1600 de euro (crescut de la 3200 euro) folosite pentru a cumpara bunuri si servicii in magazine si MasterCard pentru a obţine avansuri în numerar, utilaje automate de casier la o bancă şi / sau de credite de pe contul său poştale. De încredere pot fi recuperate folosind o rată predeterminată.

Nu trebuie să amintesc că în cazul în care familia face cu carte de reduce costurile suplimentare de la suma pe care este la dispoziţia titularului de cont. În fapt, cheltuielile suportate de carte şi de faptul că principalele suplimentare, toate se încadrează în aceeaşi limită de expunere: situaţia este aceeaşi ca principalul carte.


Furt şi pierdere

În caz de furt sau pierdere, primul lucru de făcut este imediat acest număr de apel 800 822056 (din străinătate +39 02 45403768) pentru a bloca cardul. Mai mult decât atât, în termen de 48 de ore, de a trimite o scrisoare, la Centrul de Relaţii Clienţi BancoPosta - Itafinco Agos, Via Bernina, 7 - 20158 Milano, o copie a plângerii de furt sau pierdere a prezentat autorităţilor competente de poliţie.


În cazul în care cartela este pierdut sau furat, proprietarul este raspunzator pentru orice daune cauzate rezultat dall'indebito sau utilizarea ilegală de hârtie în limita a 150 de euro, până în momentul de îmbarcare sale comerciale Centrul de Relaţii cu clienţii BancoPosta.


Serviciul Relatii cu Clientii BancoPosta

Centrul de Relaţii Clienţi BancoPosta Pentru informaţii şi / sau clarificarea de contact numărul 800 397206 (apeluri de la telefon fix) sau numărul 02 30352001 (apeluri telefonice de pe mobil)

Pierdut sau furat cardul pentru a bloca cardul prompt următoarele numere de apel în 24 de ore pe linia 24: Italia: 800 822056 număr de apelare gratuită din străinătate: +39 02 45403768


Condiţiile economice
Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de Carta BancoPosta
Circuitul MasterCard
Expunerea € 1.600
Carta € 15.49 anual
Suplimentare anuale de Carta € 10.33
Cheltuieli pentru emiterea de înlocuire carte gratuită
Comisioane pentru retrageri folosind bancomat € 3.87
Livrările de combustibil - pentru fiecare refueling € 0.77
Lunar banca declaraţie € 1.03
Dobânzi şi costurile legate de acordarea de credit
Periodicitate şi metoda de calcul a dobânzii lunar amânat
T.A.N. 13.92%
T.A.E.G. 14.93%


Cum de a revendica Carta BancoPosta

E "pot lua de pe Carta BancoPosta Site-ul oficial: WWW.POSTE.IT sau ascunse, la toate oficiile poştale.

Niciun comentariu: