Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

luni, 26 ianuarie 2009

Carte de credit revolving Parma Rugby

Cardul de credit pe care Rugby Gran Parma este rezultatul unei colaborări între Valoare Plus şi echipa de la Gran Parma Rugby. Lucrarea cu culorile clubului Parma, este parte a circuitului şi MasterCard va apoi mergeţi la cumpărături, în toate magazinele şi MasterCard de pe Internet, şi de a retrage numerar de la orice ATM-uri afiliate ramuri.


Avantajele de hârtie Rugby Gran Parma

Carte de credit Gran Parma Rugby posibilitatea de a alege metodele de rambursare pentru că: într-un singur la sfârşitul acestei luni sau în mică rată confortabil pe care le va conveni în contract. Aceste condiţii pot fi, de asemenea, modificate în orice moment.
Cardul de securitate Gran Parma Rugby

Cardul de credit pe care Gran Parma Rugby este complet sigur, datorită tehnologiei şi Chip imediat serviciu de notificare prin SMS a lui achiziţii.

Niciun comentariu: