Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

joi, 1 ianuarie 2009

Cartea de credit preplatita MasterBus Card red

Metrebus roşu carte

Ingenios de invenţie pentru toţi deţinătorii de Metrebus Roşii Cartela prepaid, devine, chiar şi carte de graţie de colaborare între Atac şi a Grupului de Lottomatica. The Red Metrebus Card este un card de personal cu o fotografie de abonat şi un cip electronic de mici, care conţine date a titularului, a cumpărat bilet, de timp şi de valabilitate (sau Lazio Roma) şi pentru cei care vor Acum, este, de asemenea, cardul de credit preplatite.

Noul Metrebus Roşii Cartela este gratuit, dar poate fi activat doar cu un abonament (lunar sau anual); acest preplatite convenabil card de fapt uneşte într-o singură carte de abonament pentru public mai util, rapid si sigur mijloc de plată, pentru a fi utilizat de oriunde, datorită circuitul Visa Electron.

Chiar Metrebus cartonaş roşu, (cum ar fi plătite în avans carte Lottomaticard) devine o carte de plătite în avans pentru a fi utilizate în toate tutun convenţie, cu care să plătească abonament Metrebus.
Avantaje de carte preplatite Metrebus Card

Răspândite: difuzie capilară de Puntivendita Lottomaticard, în cazul în care vă puteţi uşor efectueze toate tranzacţiile şi posibilitatea de a retrage numerar de la toate tutungerii acord.

Safe: Lucrarea Lottomaticard pe Metrebus Card este un card de preplatite si de reincarcare cu care proprietarul are la dispoziţie un instrument de bani electronici care permite, limita de suma disponibilă pe suport de hârtie, efectuarea de plăţi, în Italia şi în străinătate , În acord cu exerciţii de CARTALIS de circuit şi a circuitului de Visa Electron, exclusiv prin intermediul POS terminale, retragerile de numerar de la bancomate activat (ATM) în Italia şi în străinătate.

Universal: mersi la circuitul internaţional Visa Electron puteti cumpără peste tot în lume, la mai mult de 11 de milioane de magazine şi de pe site-uri internet şi retrage numerar de la peste 800 de mii de puncte de bancomate, naţionale şi internaţionale.
Cum se activează Metrebus Card

Pentru a primi carte de îndată ce noul Roşii Cartela Metrebus trebuie să completaţi un formular de pe site-ul scricabile, inclusiv o fotografie şi furnizarea de-o carte de la unul din Metrebus asistenţă.

Lucrarea Metrebuscard este proiectat pentru ambele Abonament Metrebus că funcţionalitatea de bani electronici şi este distribuit de către Atac, Atac la bilet de abonat în calitate de reprezentant Metrebus titlu şi este deja pregătit pentru activare de bani electronici de la punctele de LottomatiCard .

Clientul care au cumpărat Carta ca Metrebus de abonament, prin urmare, dreptul de a activa în acelaşi Carta, de funcţii de bani electronici sprijinirea LottomatiCard, semnarea, la o LottomatiCard puncte din contract şi de plată a fondurilor necesare pentru prima reîncărcare de LottomatiCard.

La LottomatiCard, ca un instrument de bani electronici, sunt asociate de un cod PIN (Număr Personal de Identificare) pentru tranzacţiile de la ATM-uri de retragere şi pentru operaţiunile de transfer de fonduri şi taxe de la LottomatiCard alte LottomatiCard făcute de vânzare prin regim special POS terminal şi o PUK, codul de control necesare pentru a operatorilor de centru de apel de a identifica proprietarul LottomatiCard.
Tranzacţii

* Lucrarea Metrebuscard realizat în colaborare între Atac Lottomatica SpA şi a permite clientului să folosească atât de reţea de transport în municipiul de la Roma, ca un fel de abonament pentru utilizarea de mijloace de transport public local de servicii oferite de ambele Atac de e-servicii de bani plătite de către CartaLis.

* Carta de reincarcare preplatite pun numele pe VISA Electron şi a vânzărilor de acord CartaLis.

* În toate autorizat pieţe de desfacere, cu POS, apartenenta la circuitul LottomatiCard suplimente pe care le puteţi face în numerar sau Pagobancomat - taxe - plăţi - de transfer de fonduri de la LottomatiCard o LottomatiCard şi de a obţine informaţii (afişa soldul disponibil)

* Retragerile de numerar în Italia şi în străinătate de la maşini automate de casier la o bancă (ATM-uri) bancar aderarea la circuitul internaţional VISA Electron

Niciun comentariu: