Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

vineri, 9 ianuarie 2009

Carte de credit revolving CTS

Ce Carta Cts

Cts Carta este un card de credit revolving, care vă permite să face achiziţii pe tot parcursul circuitului de MasterCard în 31 de milioane de ani de convenţie în lume.

Carta oferă Cts titolale un credit de 1.500 de euro gata de utilizare.

Cts carte este un card de credit pentru toţi tinerii care iubesc să călătorească şi doriţi să o fac în total de securitate şi confort.

Prin decizia de a deveni proprietar al Cartei Cts puteţi să cumpăr un Cts pagandolo excursie în şase sau zece rate lunare, la o rată chiar mai avantajos, pentru sume de până la un maxim de expunere.

Şi în acelaşi mod în care puteţi să o rată de zboruri, hoteluri, excursii şi cursuri de limba organizate de Cts!

Toate aceste achiziţii pentru titularii de Carta Cts pot fi acumulate de la 6 sau 10 luni (es de finanţare € 1000 - APR 13.70% - 12.84% Tan - nu cheltuielile de deschidere practică).


Caracteristici ale Cartei Cts

Carta Cts este caracterizată de multe caracteristici care oferă titularului un instrument benefic pentru achiziţii, cum ar fi:

* Capacitatea de a reveni la cifra de cheltuieli în rate lunare incepand de la 75 de euro pe lună. În plus, Carta Cts este gratuit pentru totdeauna.

* Cu Carta Cts este întotdeauna de a avea situaţia sub control. De fiecare dată de Carta Cts utilizează un mesaj text de confirmare a titularului vine cu suma, data, ora şi lunară de credit rămase, în timp ce actualizat de declaraţie este disponibil pe Internet.

* Cu Bancocell puteţi să reîncărcaţi 24 ore pe 24 Mobil dumneavoastră în timp real, suma de creditare direct de pe Carta Cts fără taxe suplimentare.

Proceduri de rambursare din Carta Cts

Twist este o formula care permite mixtă, bazată pe o medie lunară a cheltuielilor, pentru a stabili o sumă lunară de rambursare, de exemplu 300 €.

Nu există nici o taxă de interes, dacă valoarea totală a cheltuielilor este egală sau mai mică decât rata de ales.

Mişcare de revoluţie în formula de rulment este dedicat celor care doresc să tranşe total cheltuieli, achiziţii de important ca şi cele de toate zilele. Oferă posibilitatea de a petrece întreaga valoare a expunerii şi o rată de întoarcere, cu suma pe care o alegeţi, treptat, esti iniţial de expunere. Riepilogherà declaraţie de cheltuieli, interes câştigat, rata de disponibilitate şi deja rambursate.
Beneficiile de Carta Cts

Cts carte oferă titularului o serie de avantaje interesante:

* Aşteptării lunar de la 1500 € la 3000 €;
* Camerele de € 2.58 taxă fixă: orice retrase în numerar de la ATM-activat filiale în Italia şi în străinătate, costul de fiecare operaţiune este stabilit la € 2.58;
* Free, şi la cererea de membru, de activare a SMS cu confirmare de la data şi ora de cumpărare, precum şi disponibilitatea;
* Nu comision pentru achiziţionarea de combustibil;
* Nu comision pentru plata taxelor de trecere;
* Nu taxă anuală pentru hârtie de manipulare;
* Suplimentare gratuit de hârtie;
* O taxa de examen pentru a crescut de expunere;
* Nu de cost pentru nou-emise în caz de furt sau pierdere;
* Rateizzazione achiziţii;
* Bancocell acces la serviciu, care va asigura tarifarea automată a telefonului, fără taxe suplimentare (in afara de costul de operatorii de telefonie), zilnic de la 9 la 22 de apelare 0422 4080;
* Trimiterea lunar bancar doar în cazul în care declaraţia de utilizare;
* Valabilitatea carte de 36 de luni;
* Reînnoirea automată a Cts în următorii ani, cu taxă de abonament valabil pentru anul curent de pe acelaşi card de credit;
Europcar utilizată * Evergreen. Membrii titulari de Cts Cts MasterCard se va da o reducere de 258.22 euro pe achiziţionarea de vehicule utilizate peren Europcar.

Pentru mai multe detalii pe Evergreen Europcar aici.
Carta Cts

Titularul de Carta Cts este garantată de o asistenţă specială în limba italiană în străinătate.

Este un serviciu stabilite de Carta Cts MasterCard pentru a furniza asistenta oriunde te afli. Este de lucrări printr-o serie de numere, diferite în funcţie de ţara de unde sunt, care vă pot contacta în cazul în care ai pierdut cardul.

Dacă vă aflaţi în străinătate şi au nevoie de asistenţă de urgenţă, puteţi contacta MasterCard.

Acest serviciu va fi folosit pentru:

* Cerere de o nouă carte în termen de 48 de ore (în termen de 24 în Statele Unite);

* Primiţi o sumă în numerar la o banca oriunde în lume (de serviciu va notifica, de asemenea, adresa de cea mai apropiată bancă).

E-ar trebui să fie amintit faptul că această lucrare are o viaţă limitată şi că întoarcerea în Italia Finemiro Banca recapiterà definitive unul.


Furt şi pierdere

În caz de furt, pierdere sau clonare din Carta Cts titularul are o politică care să asigure libera noua carte de credit în 48 de ore oriunde în lume.

Pentru informaţii suplimentare sau clarificări de contact biroul de unitate de membru Cts 06 64 960 339 \ 340 sau de-dangăt Finemiro Banca 800.019.641.


Condiţiile economice
Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de Carta Cts
Circuitul MasterCard
Expunerea € 1.500
Anual de Carta de la 30 € în al doilea an (prima gratuit)
Carta suplimentare anuale de 15 €
Cheltuieli pentru emiterea de înlocuire card de € 10
Comisioane pentru retrageri folosind bancomat € 2.60
Livrările de combustibil - pentru fiecare aprovizionare liber
Lunar banca declaraţie € 1.60
Dobânzi şi costurile legate de acordarea de credit
Periodicitate şi metoda de calcul a dobânzii lunar amânată
T.A.N. 14.64%
T.A.E.G. 16.50%


Cum de a revendica Carta Cts

Pentru a solicita Carta Cts Mastercard este suficientă pentru a conecta Site-ul oficial: WWW.CTS.IT, de unde puteţi descărca şi imprima contractului, completaţi-l în întregime, urmând instrucţiunile de pe acest site, cu prioritate şi de a trimite mail la:

Cts National de preşedinţiei - Biroul de membru de unitate - Via Albalonga, 3 - 00183 Roma

sau direct la

Bancar FINEMIRO S.p.A. - Card de credit Divizia - Piazza Baia Mare, 24 - 00198 Roma

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

BANCA FINEMIRO acest număr de 800 019 641

sau numărul: 06 - 84403096 Fax 06 8547977 - de luni până vineri de la ora 9.00 la 13.00 şi de la 14.00 la 17.30

sau

Cts - birou CARD tel. 06 64 960 339 \ 340 fax 06 64 960 336

Cts carte poate fi solicitat de către toţi membrii Cts undergraduates care sunt cetăţeni italieni sau de UE, rezidenţi în Italia, de vârstă, şi să deţină un / c bancar într-o bancă în Italia.

Acţionarul deţine o / c banca să se poată baza pe emiterea de carte de C / C de o familie, care, de asemenea, vor primi un card de credit complet gratuit.

Atenţie! Toate membri, cu mai mult de 70 ani nu pot aplica pentru un credit.

Cts de Carta este eliberat în termen de 20 de zile lucrătoare de la documentaţia necesară la FINEMIRO SpA BANCA În caz de incomplete sau lipsite de documentaţia necesară, momentul eliberării în mod inevitabil va fi mai lung, din cauza controalelor suplimentare, care vor face Finemiro. Din motive de securitate şi codul PIN de card de credit sunt livrate separat, o distanţă de câteva zile fiecare.

Proceduri de urgenţă

Pentru cei care au nevoie pentru a primi Carta Cts mai repede, nu există un serviciu de procedură de urgenţă, care pot fi solicitate prin completarea unui formular şi ataşaţi-l la restul de documentaţie. Formularul este disponibil în toate locaţiile Cts şi poate fi descărcat de la Site-ul oficial: WWW.CTS.IT.

Procedură de urgenţă la dispoziţia membrilor într-un cost suplimentar, care va fi încărcată pe cardul dvs. de credit de € 15.50.

Cererile sunt prelucrate de către Neos Banca SpA Joi ", din fiecare săptămână. Cereri primit o Neos Banca de miercuri 13.00, în fiecare săptămână va, prin urmare, a încercat următoarele zile, astfel încât membru va primi acasă de carte în următoarele 7 zile.

Atenţie! PIN-ul cardurilor emis de procedură de urgenţă vor fi livrate mai tarziu, cu calendarul de punere normale (20/25 zile).

Niciun comentariu: