Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Cartea de credit preplatita Easy IWBank

Site-ul oficial: WWW.IWBANK.IT

De carte de reincarcare preplatite Easy IWBank este exclusiv de carduri de plată din IWBank, simplu, convenabil ca numerar, ca şi un card de credit.

IWBank Easy este ideal pentru cei care iubesc cumparaturi online, de ce-a garanţiile de securitate necesare pentru a muta pe Internet: de fapt, preplatite IWBank Uşor nu este legată de curent şi, prin urmare, riscul de fraudă este limitată la suma de bani taxat.

Avantaje de carte preplatite Easy IWBank

De plată cu cardul preplatit de reincarcare Easy IWBank şi "uşor de utilizat, pentru că:

* Comode: puteţi reîncărca de fiecare dată când doriţi să fie un minim de 50 la un maxim de 3000 de euro, chiar şi câteva momente înainte de utilizare

* Flexibile de control în orice moment, funcţionarea şi echilibrul prin Internet

* Safe: Nu este legat de curent şi, prin urmare, riscul de fraudă este limitată la suma de bani percepute, care, dacă este pierdut sau furat cardul, pot fi rambursate de

* Universal: mersi la circuitul internaţional Visa Electron puteti cumpără peste tot în lume, la mai mult de 11 de milioane de magazine şi de pe site-uri internet şi retrage numerar de la peste 800 de mii de puncte de bancomate, naţionale şi internaţionale.


Cum se activează Easy IWBank

Clienţii pot solicita IWBank cât de multe cărţi de care doreşte pentru sine şi pentru membrii de familie sau cunoştinţe, deşi minorilor.

Uşor de preplatite IWBank este, de fapt, ideal pentru a da tuturor membrilor de familie, indiferent de locul unde acestea sunt, de autonomie în plăţi şi retragere de numerar, fără a pierde controlul.

Acesta va fi trimis direct acasa dell'intestatario cu PIN-ul, pentru a fi utilizate pentru retragerea de numerar. La primirea de carte online este necesar pentru activarea poate proceda imediat la prima de tarifare, de conectarea la site-ul oficial.

Oricând puteţi vedea şi mişcările de echilibru de dvs. Usor, prin accesarea site-ului oficial, în spaţiul privat.


Furt şi pierdere

În caz de pierdere sau furt, sunaţi la numărul de apelare gratuită 800 822 056 cere pentru:

* Imediate de blocare a dvs. Usor de hârtie
* De rambursare a sumei disponibile pe suport de hârtie la data de terminare a

Pentru mai multe informaţii, vă puteţi conecta la site-ul oficial, sau suna la Call Center la 800 991198 sau 0039 02 4875801


Cum şi de unde să reîncărcaţi cartela preplătită de Easy IWBank

Easy carte de reîncărcare este simplu:

* Online asistenţă disponibile pentru contul bancar de debit IWBank
* Cu orice bancomat carte de la bancomate din băncile participante la circuitul "Aici Multibanca" (chiar şi pentru clienţii non-IWBank).

Niciun comentariu: