Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

joi, 8 ianuarie 2009

Cartea de credit revolvin Aura

Ce Carta Aura

Carta Aura este administrat de Banca Findomestic, lider în Italia în credit de la gospodăriile casnice. Fondată în 1992, acum conteaza mai mult de 2 milioane de deţină un proces în mai mult decât este confortabil şi uşor de utilizat.

Aura carte este o mişcare de revoluţie card de credit, pentru că nu este nevoie de a rambursa în această lună mai târziu toate că este petrecut, se poate face cu uşurinţă în rate lunare mici. Aceasta va avea posibilitatea de a planului de toate costurile proprii, în execuţie într-o mai uşor de bani.

Aura de hârtie oferă o expunere de bani, o adevarata linie de credit pentru a fi utilizate pentru o preferinţă personală, făcând achiziţii în magazine, care necesită un transfer sau un cec, telefon suplimente de plată, cu taxă de autostradă şi mult mai mult.


Cum Carta Aura

De fiecare dată când utilizaţi (de exemplu pentru a face o cerere de cumpărare sau de un cec sau transfer bancar), suma disponibilă scade. De fiecare dată când rambursate în rate lunare, suma disponibilă este de recomandat. Cardul poate fi folosit nelimitat: a nu avea încredere în sfârşit, pentru că niciodată nu scade atunci când utilizaţi-o constituţie şi de toate de rambursare în rate lunare.

Pentru a face achiziţii în Italia Carta Aura poate fi utilizat pentru toate costurile: în termen de un magazin specializat in vanzari de aparate de uz casnic, wellness center, care necesită flori la domiciliu, mii de exerciţii de convenţie, în Italia, unde este expus la marca Aura

Aura card MasterCard / Visa poate fi folosit în străinătate pentru toate plăţile internaţionale, sunt expuse peste tot Visa sau MasterCard branduri.


Pentru a primi un cec sau transfer bancar

Pentru a primi o subvenţie de pe lor de cont bancar sau un cec de acasă, puteţi apela numărul de apelare gratuită 800 866 116 sau adera la Serviciul de Titularii de pe acest site şi trimiteţi cererea dvs. online.

Pentru a lua bani la bancomate

Aura de card Visa sau MasterCard, puteţi să solicitaţi o retragere de numerar de la toate ATM-uri în Italia şi în străinătate şi a făcut mai multe operaţiuni de urmat de suma disponibilă

Pe mia de ocazii

Aura carte este util pentru masina de timbru plătită, un încărcător şi Mobil mult mai mult. Aura carte va avea multe avantaje:

* Faxiflora

Reducere de 20% pentru a trimite flori la domiciliu şi doreşte peste tot în lume prin plata cu Carta Aura.

* Inlingua

6% reducere la şcoală şi 11% reducere la cursurile pentru posesorilor de Carta Aura şi a familiilor lor.

* Mondadori

Abonare la o revista de 35 de propuneri. Aura Card reduceri de pina la 74%.

* Italiană Clubul

Card de membru plătitor de taxă Aura 2005, în plus faţă de parcelă Associates, în omagiu, exclusiv, volumul "Restaurante în călătorie."

* Snav Hydrofoils

Cu Aura Carta de la bord în două cu o reducere de 10% fiecare


Cum servicii Carta Aura vă simplifica viaţa de zi cu zi

Cum de a rambursa

Aura de hârtie, la fel ca toate card de credit revolving prevede că balanţa de cheltuieli se face rapid, în rate lunare mici. De plată este de 5 a fiecărei luni. Rata minimă este de 5% din expunere utilizate. De exemplu, cu o expunere de 1.500 de euro, rata va fi un minim de 75 de euro.

Rambursarea de banca rate Această soluţie de debit automate cu taxa pe C / bancar este mai uşor şi convenabil pentru că nu puteţi să mergeţi în fiecare lună de la post. Este de asemenea mai ieftine, pentru că are o rată a dobânzii mai mici. Rata lunară aplicată este de 1, 28% (Tan * * 15.36% şi 16.49% APR).

Rambursarea de rate cu buletinul de poştale a alege această metodă de rambursare, cu agent de cont lunar, clientul primeşte un buletin de post deja completat cu numele şi suma de plătit. În acest caz, rata lunară aplicată este de 1, 45% (Tan * * 17.40% şi 18.86% APR). În orice caz, puteţi să modificaţi modul de rambursare şi valoarea de rate, în orice moment, fără nici un cost, pur şi simplu apel de către MCC.
Plăţi suplimentare

Indiferent de modul de rambursare, puteţi face plăţi suplimentare în orice moment şi, astfel, mult mai rapid reconstrui încrederea disponibile.
Condiţiile economice
Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de Carta Aura
Ponderea trienal baza Cartei € 23
Ponderea triennnale Carta soţul / soţia € 15
Comisioane pentru retrageri folosind bancomat € 3.62
Retragerile de la conturile bancare sportelli 1,5%
Comisioane de pe tranzacţiile în valută - de fiecare 1,5%
Timbru fiscal de pe fiecare cont € 1.29
Lunar banca declaraţie, fiecare 1 €
Dobânzi şi costurile legate de acordarea de credit Aura
T.A.N. În caz de achitare de debit în C / C bancar 15.36%
T.A.N. În caz de achitare, cu buletine de poştale 17.40%
T.A.E.G. În caz de achitare de debit în C / C bancar 16.49%
T.A.E.G. În caz de achitare, cu buletine de poştale 18.86%
Rata dobânzii bancare lunare de debit 1.28%
Buletin lunar rata dobânzii poştale 1.45%

Niciun comentariu: