Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

sâmbătă, 3 ianuarie 2009

Cartea de credit preplatita The Simpsons

Plătite în avans de carte de Simpson va deschide usile de la lume colorată, de desen animat dragut de caractere: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie, 5 carduri disponibile, câte unul pentru fiecare componentă a familiei Simpson. Lucrarea, dincolo de mare originalitate, este o carte de prepaid extrem de funcţional. Face posibil de a face achiziţii de oriunde, în total, pacea şi securitatea prin garanţii de cirucito MasterCard, care se bazează.

Cum funcţionează?

După ce a primit cererea la domiciliu şi vă puteţi decide să-l activaţi şi să-l utilizaţi ca o carte normală, sau pur şi simplu să păstraţi-l în sensul collezionistici numai. În orice caz, carte de Simpson este gata de utilizare: Puteţi decide să perceapă un minim de 25 la un maxim de 3000 de euro şi începe să-l utilizaţi pentru plăţi şi colecţii din întreaga lume, la comercianţi şi ATM-uri care expune de marca MasterCard.
Folosind cardul de Simpson

Plătite în avans de carte, spre deosebire de un card de credit obişnuit, de la capacitatea de a influenţa suma de cheltuit: Puteţi încărca o carte de la 25 € 3000, şi ştiu că nu veţi avea posibilitatea de a petrece o sumă mai mare decât cel mai disponibil pe suport de hârtie.

De cartele preplatite Simpson sunt ideale pentru a fi adus în străinătate şi a cumpăra de pe Internet în pace.


Pentru a activa cartela de Simpson

Activare de carte de Simpson este uşor şi convenabil: Puteţi face acest lucru imediat după primirea charter, site-ul oficial în recandoti http://www.cartesimpson.it/.


Doar pentru a vedea de vedere, informaţiile foaie de hârtie, hârtie şi Sinteze; merge în "Enable Carta" a site-ului, completaţi formularul cu datele solicitate şi numărul de hârtie pe care doriţi, imprimaţi şi completaţi Contractului, l semneze şi să mergem oriunde este nevoie cu ea la cel mai apropiat filiala Ducat de carte care a activa imediat.
Beneficiile şi serviciile de carduri de Simpson

O cartelă preplătită costurile de 5,00 € Simpson, la care se adaugă 3.50 € pentru costurile de transport maritim.

Cardurile pot fi achizitionate prin Internet, în secţiune a site-ului "Cumpara de hârtie." Pur şi simplu completaţi formularul cu date propilenglicol, alege lor preferat de pe hârtie şi va fi trimis acasa.

Cardurile pot fi, de asemenea, a prezentat, şi persoana care primeşte cadou de carte pot decide pentru a activa cartela preplătită de servicii de pe site-ul oficial, descărcarea de contract şi urmaţi instrucţiunile. În cazul minorilor contractului de carte trebuie să fie semnat de către o societate-mamă, care trebuie să însoţească copilul în filială pentru activare.
Cum să reîncărcaţi cartela de Simpson

Puteţi să vă reîncărcaţi cartela preplătită Simpson în 4 moduri diferite:

• o opri de la Banco Popolare Group (Banca Popolare di Verona, Banca Popolare di Lodi, Banca Popolare di Novara, Bergamasco credit, Banca Popolare del Trentino, Caripe Banca, Banca Popolare di Crema, Banca Popolare di Cremona, Banca Popolare di Mantova, Cassa di Risparmio di Lucca, Pisa şi Livorno)

• la un circuit de ATM-uri Aici Multibanca (la care adera toate populare Banci)

• la magazine SISAL

• cu un transfer de la un cont bancar special.
Costuri de tarifare carte Simpson

Încărcarea are un cost de 2 euro în toate modurile prevăzute cu excepţia faptului că efectuate în magazine SISAL, care costa 3 euro (prin transfer de tarifare pot fi, de asemenea, o taxa suplimentara legate de exploatarea, în funcţie de bancă de care aparţin).

Niciun comentariu: