Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

joi, 29 ianuarie 2009

Cartea de credit Accord

Avantaje de carduri de credit Accord

Accord cu carduri este posibil să primiţi un credit imediat pe verificarea contului de o parte din rezerva de bani care s-au dat. Mai mult decât atât nu există costuri de transfer de bani. Mai mult decât atât, cu Accord Card, puteţi beneficia de reduceri la supermarket exclusiv Auchan şi Cityper, rezervate pentru titularii de carte, în afară de a se bucura de finanţare, inclusiv o rată 0.
Un film de cinema cu hârtie Accord

Cu o carte de credit, puteti cumpara un Accord Hollywood Film Money *, un carnet de 5 sau 10 de bilete de cinema, la preţuri vantaggiosissimi.

* Potrivit pentru orice arăta la orice film convenţie.

Masini de servicii

Accord cu carte puteţi obţine asistenţă completă în peste 6500 centre comnvenzionati, care beneficiază de o reducere de 6% pe tarifele oficiale.
Welfare cu hârtie Accord

Accord cu carte puteţi cumpăra un voucher pentru 4 intrari la un cost de 35 de euro, de la peste 80 de centre afiliate Wellness Int DaySpa pentru tratament, un masaj, shiatsu, intrarea Wellness & fitness, o sesiune de yoga.
De asigurări sociale de carte Accord

Lucrarea Accord va permite sa aveti o reducere de 15 euro, în comparaţie cu tarifele oficiale pe primul proiect de lege semnat Genialloyd.
Carta Protecţia Planul

Carte de Protecţia Planul este o societate de asigurare de program de a proteja, de sprijin şi pentru a acoperi cheltuielile în caz de pierdere sau furt de orice fel de hârtie, documente si obiecte personale. Carte de credit Accord, costul unui singur proiect de lege este de 28 de euro şi 46 de euro în cazul în care se extindă la familia ta.
Inchiriere carte Accord

Cardul va permite să Accord usifruire de tarife reduse în toate birourile Avis aranjament.
Invata limba engleza cu hârtie Accord

Accord cu carte puteţi beneficia de reduceri oferite de British Institute şi alege între indivduali cursuri, cursuri, de a lua examenul de la nivel european şi de a studia în străinătate.

Niciun comentariu: