Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

luni, 5 ianuarie 2009

Carte de credit preplatita Postepay Postemobile

MasterCard PayPass carte

Lucrarea este Postepay PosteMobile de noi carduri MasterCard PayPass, plătite în avans şi reîncărcabilă de la italiană Post Office, puteţi rula şi de toate purchases. Cu MasterCard PayPass sistemul dvs., puteţi face plăţi până dvs. de carte de la un POS de ultima generatie. În acest fel, achiziţiile dvs. va fi mult mai rapidă şi mai sigură.
Postepay PosteMobile şi SIM PosteMobile

Veţi găsi Postepay PosteMobile de hârtie într-un pachet împreună cu cartela SIM PosteMobile. În acest fel, direct din meniul telefonului, veţi avea acces la servicii de informaţii şi de dispozitive în Postepay dumneavoastră şi în cele mai avantajoase planul "Cu Toate Premium", cu care să te PosteMobile maxim de confort.
Servicii oferite de Postepay PosteMobile

Cu dvs. Postepay PosteMobile pot cumpăra bunuri şi servicii în Italia şi în străinătate în magazine (POS) şi site-urile afiliate MasterCard PayPass. De asemenea, puteţi să alegeţi şi să plătească, la toate oficiile poştale, toate retrage numerar de la bancomate (ATM) şi banca afisarea logo-ul MasterCard, plătiţi slip, de ICI, marca de masina, de taxa de licenta TV, rav, F24 şi www.poste.it amenzi de pe site-ul şi să profite de toate celelalte servicii disponibile. Cu Postepay PosteMobile puteţi să reîncărcaţi telefonul mobil, la toate maşinile automate de casier la o bancă (ATM), în oficii poştale şi la www.poste.it, vizualiza lista de echilibru şi de mişcările de la contoare de ATM-uri, oficii poştale, de pe site-ul www . Poste.it şi PosteMobile activat SIM.

Toate achiziţiile şi plăţile de către poştă sau prin telefon şi toate tranzacţiile care au loc în absenţa de conexiune în timp real nu sunt posibile, chiar ca plăţile de taxe de drum.


Cheltuielile legate de emiterea şi utilizarea de carte Postepay
Condiţiile economice din Carta Postepay PosteMobile
Ponderea de activare de € 3.00 *
Plafond maxim ** 3,000.00 €
Plafond minim de € 5.00
Rambursarea / Stingerea € 2.00 ***
Înlocuirea Card € 3.00 ****
Libera bloc
Termen limită, după cum se indică pe hârtie (maxim 7 ani)
Plafond maximă de încărcare de până la € 3000.00 **
Limita zilnică de taxa € 250.00 de la ATM-uri bancare şi de Postamat

De la € 3000.00 Oficii poştale activat (POS) **
Limita zilnică de plăti ** 3,000.00 €
Comisioane pentru încărcarea de euro de la € 1.00 Oficii poştale activat (POS), ATM-uri Postamat, hârtie Postamat împuternicită să funcţioneze, şi activat SIM PosteMobile www.poste.it de pe site-ul. € 3.00 de la ATM-uri Postamat carte de circuit Visa, Visa Electron, Mastercard şi Maestro
Comisiilor pentru retragerile de la ATM-uri şi organizaţiile de producători 1.00 € Postamat

€ 1.75 de ATM-uri Visa / Visa Electron în Italia şi de € 5.00 Euro de la ATM-uri Visa / Visa Electron non euro
Comisioane pentru plăţile de la liberă Oficii poştale activat (POS)

Liber pe POS bancar (Visa / Visa Electron) Suplimente gratuite din celule
Sold / circulaţia liberă de la Listă Oficii poştale activat (POS) şi ATM-uri şi pe Postamat www.poste.it

Gratuită a cartelei SIM împuternicită *****

Niciun comentariu: