Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

vineri, 9 ianuarie 2009

Carte de credit revolving AS Roma

Ce Carta A.Ţ. Roma

A.Ţ. Romi card American Express, de asemenea, disponibil în versiune premium, Carta este nascut din colaborarea cu AS Roma pentru a recompensa de pasiune şi de credinţă a suporterilor giallorossi.

Carta A.Ţ. Roma urmează vă în credinţa voastră în sport, şi vrea offritrti o serie de beneficii, recompense şi servicii adaptate pentru fani giallorosso.

Carta A.Ţ. Roma este, de asemenea, disponibil în versiune premium, înmulţiţi-vă încă la beneficiile ... toate în total de securitate garantate de American Express.


Cum Carta A.Ţ. Roma

Carta A.Ţ. Roma este ideal pentru a costurilor de fiecare zi, mai ales pentru cei care sunt dinamice, flexibile şi mereu în mişcare, pentru cei care nu vrea să-mi aleg o anumită formă de plăţi şi fix.

În fiecare lună, cu un simplu telefon pentru a serviciului de relaţii cu clienţii (şi care pot fi sunat de către de contact 06.72.461), puteţi alege în funcţie de nevoile dumneavoastră formula de plată pe care o preferaţi:

* O rata, de rambursare de 5% minim lunar de cont curent al balanţei de nu mai putin de 25.00 euro.

* O rata, rata de a alege un fix opţiune (cu condiţia de mai sus minime de rate).

* O rata, o rambursare a soldului (dacă rate minime de mai sus).

* Suma totală de sudare lunar de cont.


Carta A.Ţ. Roma

* Customer Service 24 ore pe 24

De asistenţă de securitate întotdeauna garantate: veţi fi 24 de ore pe 24, 7 zile pe săptămână 7. Doar un simplu telefon la 06.72.461 (06.722.807.35 pentru primă versiune) pentru a găsi răspunsuri la fiecare întrebare.

* Serviciul de membru de turism, agentie de turism de telefon American Express

Mersi pentru a American Express reţea de peste 3700 de birouri de turism puteţi oricând conta pe sprijinul nostru în ţările unde ne asteptam la noi în agenţii de la Roma, Milano, Florenţa şi Veneţia de a organiza şi prenotare5 toate dvs. de turism pentru agrement sau de afaceri

* Nu răspundere pentru fraudă sau de achiziţii făcute în mod ilegal de la alte

Responsabilităţile dumneavoastră va fi limitat la 15 de euro în caz de utilizarea ilegală şi / sau frauduloase din Carta. Mai mult decât atât, în cazul în care cardul este furat, pierdut sau deteriorat, va vom livra, fără costuri suplimentare, o nouă cartă în general, în termen de 24 de ore. Veţi primi un cont de declaraţia lunară clare şi detaliate raport de achiziţii, data şi de a exercita în cazul în care ai petrecut. În caz de urgenţă, puteţi retrage numerar de la ATM-uri peste 500,000 de maşini de numerar (ATM-uri) în întreaga lume, inclusiv peste 20.000 în Italia.


Beneficiile de Carta A.Ţ. Roma

* Reduceri

Veţi avea o reducere de 10% la achiziţiile de pe AS Magazin de romi. De A.Ţ. De romi se păstra te asteapta la Roma, în Piazza Colonna 360, Via Appia Nuova 130 şi în Via Cola di Rienzo 136 / A.

* Beneficii exclusive de la Futbolclub

Va trebui unic de beneficii pentru a dedicat primul club de la fani de fotbal real. Nu taxa de intrare (300 euro) pentru deţinătorii de AS Romi card American Express care merg pe la club de reduceri de 10% din club de pe teren şi până la 15% la magazin, restaurant si centru de fizioterapie de la Clubul de proprietari pentru care nu se alăture.

* Un loc magic in Forum

Veţi participa la meciurile din A.Ţ. Roma de la o poziţie privilegiată cu un tratament VIP. Descoperiţi în cerinţele de simplu, pentru a urmări îndeaproape de chibrituri Magica

* Rambursarea achiziţii

Vă puteţi întoarce elemente care nu îndeplinesc şi de ai fi rambursate

* Asigurări de accident

Vă protejează împotriva oricărei accidentelor atunci când cumpără bilete cu Carta aerian, maritim şi feroviar de asigurare de acoperire este furnizat de către terţe societăţi de asigurare şi sunt în conformitate cu termenii, condiţiile şi excluderile în politicile lor. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să sunaţi la Serviciul Clienţi American Express 06.72.461

Cu ambele versiuni de A.Ţ. Romi Card American Express şase în mod automat şi gratuit în scris, programul de loialitate care te face să câştigaţi 1 punct pentru fiecare euro de cheltuieli făcute de Carta. Aveţi posibilitatea să obţineţi mari premii sau de a lua bonul de a petrece de la AS Magazin de romi.

E doar un singur clic pentru a obţine acces online la contul dvs. de carte, schimba informaţiile dvs. personale în siguranţă, oricând, balanţa de verificare a punctelor de membru Recompense şi de a pretinde la premii.


Carta A.Ţ. Romi Premium

Dacă sunteţi în căutarea maxim de prestigiu, Carta A.Ţ. Romi Premium este Carta a soldului de aur în versiune, care oferă, în plus faţă de aceleaşi privilegii de Aur de card American Express, un nivel mai ridicat de servicii, beneficii exclusive şi de securitate mult mai mult pentru calatorii:

* Nu limita de cheltuieli

Autorizaţia este acordată în mod automat de a cumpăra din timp în timp pe baza cheltuielilor anterioare punctuale şi de plată din Carta

* Statutul de membru de servicii de călătorie

Nu-agentia de voiaj American Express căsuţa poştală. Doar un telefon pentru a 06.72.200.23, şi experţii noştri vor găsi soluţia ideală pentru orice nevoie pentru călătorie, de afaceri sau de placere zboruri, maşini de închiriat, călătorii şi mai privilegiat.

* International & aeriene europene Programul de

Va trebui in aer liber pentru bilete de avion de pasageri sau de upgrade gratuit cu cele mai bune companii aeriene.

* Dezavantaje de asigurare de călătorie

Vă protejează împotriva dezavantajele care rezultă din întârzierea sau pierderea bagajelor, de coincidenţă şi pierdere, anulare sau întârziere de zbor.

* Protecţia Cumpara

De protecţie a achiziţiilor efectuate în conformitate cu Carta (cu excepţia anumitor categorii), în caz de furt sau deteriorare de proprietate.

* Asista lume de călătorie

Aveţi, 24 de ore la 24 de informaţii şi asistenţă în timpul călătorii şi o acoperire pentru cheltuieli medicale în străinătate.


Cum de a solicita

Pentru a solicita este de ajuns pentru a conecta site-ul oficial, subliniind următoarele cerinţe de bază:

* Fii adulţi

* Având un cont bancar în Italia

* Pentru a fi rezident în Italia

* Nu mai fi protestat

* Aveţi un venit brut anual de cel pu ț in 13000 de euro


Condiţiile economice
Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de Carta AS Roma
Carta anual în primul an de la liberă secondoe nu mai plăti taxa de 40 euro de cheltuieli, dacă cel puţin 3000 de euro în fiecare an .*
Anual de Carta Premium este taxa anuală de 103 de euro pentru primul an şi 129 euro, pentru următorii
Comisioane pentru retrageri de maşini automate de ATM-uri, folosind 3,9% (Carta Baza) de 3,5% (Carta Premium)
Numerar în avans American Express birouri de la 2%
Comisioane de combustibil 0.77 €
Timbru fiscal de pe fiecare cont € 1.81

* Pentru a realiza anual suma de 3000 de euro, va fi
luate în considerare costurile suplimentare de la Carta.

Niciun comentariu: