Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

joi, 1 ianuarie 2009

Cartea de credit preplatita Euro Prima

Site-ul oficial: WWW.MPS.IT

Euro Carta Prima este o carte de preplătite şi reîncărcabile, cu un cod secret de personal (PIN), folosite pentru plata de bunuri şi / sau servicii în magazine cu POS expunerea de brand Pagobancomat, şi de a face prelevarea de numerar de la bancomate în întreaga ţară.

Nu-anonim, sigur, plătite în avans, cu nu trebuie să ţineţi cont curent.

Înainte de euro plătite în avans carte este proiectat şi construit special pentru studenţi, oferindu-le o lume de beneficii şi servicii, datorită unui instrument dinamic şi uşor de utilizat, care distruge fişiere şi simplifică procedurile, în special cele din taxa de înregistrare academice şi de gestionare şi de alte burse de învăţământ bonul.

Avantaje de carte preplatite Înainte de euro

Înainte de euro plătite în avans carte vă permite să face achiziţii în deplină libertate şi siguranţă.

Achiziţiilor efectuate de pe Internet, în special, sunt garantate şi de anonimat total de credit garantate de către restricţionat urmărită şi că proprietarul decide să încărcaţi hârtie în primul său de euro.

Înainte de euro plătite în avans carte ofera o serie de avantaje interesante:

* Nu mai mult de aşteptare la ghişeu: Banca Monte dei Paschi di Siena direct de pe cardul dvs. de credit Înainte de euro a sumelor care vor fi recunoscute de unde esti scris, fără a recurge la filiale a Băncii

* Disponibilitatea imediată a sumelor încărcate: Euro Înainte de a putea folosi pentru achiziţii de la magazinele dotate cu POS sau de al retrage de la ATM-uri oriunde în soldul disponibil pe card

* Reîncărcare distanta: de la agenţii şi ATM-uri de la Banca Monte dei Paschi di Siena cartea dvs. de credit înainte de Euro se poate reîncărca de către o terţă parte, cum ar fi familia ta.


Cum şi de unde să reîncărcaţi cartela preplătită Înainte de euro

După activarea prepaid Euro Înainte de carte, puteţi reîncărca:

* Prin usi de ATM-uri

* Prin transfer bancar de la dumneavoastră de servicii bancare online de acasă, fie de la banca dvs.

* La toate sucursalele Monte dei Paschi di Siena


Furt şi pierdere

În caz de furt sau pierdere a cartelei preplatite Înainte de euro este necesar să se urmeze procedura în caz de pierdere sau furt:

* Imediat apel la Serviciul Clienţi CartaSi:

Apeluri gratuite (valabile numai de la Italia): 800-15.16.16

U. S. Număr gratuit internaţionale: 1.800.4736.896

Ajutoarele din străinătate: +39 02.3498.0020

* O plângere la autorităţi;

* Reţinere de plângere pentru o perioadă de cel puţin douăsprezece luni.

Plângerea va fi trimis în CartaSi numai o copie de pe cererea explicită, sau confrunta cu o provocare posibil costurile de competenţă nu. În acest din urmă caz, trimite un scrisă şi semnată, împreună cu o copie a plângerii, un CartaSi - Titularii Office - Corso Sempione, 55 - 20145 Milano (fax 02.3488.4620).

Niciun comentariu: