Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

marți, 20 ianuarie 2009

Carte de credit revolving Compass 100%

Aceasta este o lucrare creat pentru interisti că şansa de a câştiga în fiecare lună, până la sfârşitul celui de-al campionatului, sweaters autographed mostre de Inter, precum si o experienta ca experienţă de călătorie Nerazzurra Campionilor ", vizite la Appiano Gentile a se vedea în cazul în care antrenorul echipei de la inimă, de abonamente la galerie pentru următorul sezon.


Beneficii

Carta centopercento este un card de credit rate de circuit internaţional MasterCard, Secure SMS livrat cu un portal de acces on-line la informaţii şi de cont, actualizate în timp real, dar mai ales puterea de cumpărare se dubleaza cu o dublă linie de credit , traditionale o, pentru toate achiziţiile şi retragerile de numerar, avansuri şi cheltuielile plătite la nerazzurro o unica si conditii avantajoase. Centopercento poate rambursa cheltuielile făcute imediat şi fără dobândă sau în rate lunare, ales de către client din timp în timp, cu automate de debit contul bancar sau în numele Bancoposta.

Niciun comentariu: