Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

duminică, 4 ianuarie 2009

Cartea de credit preplatita Flash

Concurs Premiul Intesa SanPaolo: "Win UEFA EURO 2008"

Din martie 17 până la 30 aprilie 2008

În timpul campionate UEFA EURO 2008, cu fiecare banca ramura de membri, vor fi disponibile în număr limitat, carduri de Flash UEFA EURO 2008, în ediţie limitată speciale, eliberate de către Intesa SanPaolo şi de către unele bănci a Grupului.

Concurenţă

Toţi cei care se aboneze în această perioadă, contractul de Flash carte de UEFA EURO 2008, la un cost de activare de 4.90 euro, vor participa la extragerea din 25 primă călătorie, va participa la meci Italia - Olanda, care va avea loc în Berna, iunie 9 2008 (inclusiv excursie de zbor O / R pentru 2 persoane, Hotel şi Transfer). Aceasta Carta de baterii de colecţie pot fi utilizate imediat, pot fi obţinute chiar şi fără de cont curent şi vă permite să facă toate tranzacţiile prin cele mai populare circuite.
Reîncărcare

Se poate reîncărca de până la un maxim de 5000 de euro (pot percepe o altă persoană) de la ATM-uri Web şi de grup bancar, prin carduri pentru a permite sau de circuite PagoBancomat Visa sau MasterCard şi de la sucursale ale Băncii (în numerar sau de debit, c / c). Flash este "rapid" ca bani, dar ca o carte de simplă şi de serviciu au "necesar virtuale carte", care a crea un număr disponibil pentru a utiliza pentru achiziţii online, de garanţii de securitate a achiziţiilor de pe NTERNET.
Pierdere sau furt

În caz de pierdere sau furt al Cartei sau coduri, trebuie să faceţi blocarea serviciului, de raportare la Banca (prin telefon sau prin site-ului sau în persoană la filiala a Bancii).
OnLine

Prin Web, tastaţi codul şi parola vor fi puse la dispoziţie toate de comunicaţii, precum şi pentru a vizualiza tranzacţiile cu Carta, a se vedea de circulaţie şi de echilibru şi de a crea cât mai multe virtuale carte de "disponibil" la Internet.

Niciun comentariu: