Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

duminică, 4 ianuarie 2009

Carte de credit preplatita Kalibra

Toata lumea poate avea Kalibra, chiar şi cei care nu au cont in banca. Kalibra hârtie este în toate magazinele Sisal. Este prima de reincarcare preplatite fără carte de cont bancar, chiar uitilizzabile de pe Internet.

Cum funcţionează?

Pentru a activa cartela necesită un minim de încărcare de 25.00 euro şi taxa pe valoarea pe care o doriţi. Puteţi face achiziţii şi retrage bani în timp ce stocurile din suma, pe care le puteţi adăuga noi disponibilitatea ori de câte ori doriţi. Se poate lua Kalibra chiar şi fără a avea un cont bancar. În acest caz puteţi să reîncărcaţi la orice filială care distribuie un simplu formular pentru a completa şi de bani pe care doriţi este imediat transferat pe suport de hârtie! Pentru deţinătorii de un cont bancar si un card de ATM-uri, puteţi să reîncărcaţi cartela prin usi de Kalibra activat ATM-uri, ca doar cu cărţi de telefon. De asemenea, puteţi contacta direct de la banca dvs. şi de cererea de taxa de încărcare direct în cont.
Ce?

Kalibra este acceptat în întreaga lume în circuite de Cirrus / Maestro si Visa Electron. Magazine, Magazine, Departamentul de magazine .... convenabil plăti pentru achiziţiile în mai mult de 5.5 milioane de afaceri şi retrage bani în numerar, fără nici o limită pe zi, cu mai mult de 770000 bancomate care afiseaza notele de circuite.

Kalibra de hârtie, ca Visa Electron, pot fi utilizate pentru a efectua plăţi pe Internet de la exerciţii de acord Visa în întreaga lume.

* Ai VISA

SI pot utiliza toate exerciţiile de acord VISA Electron în Italia şi în străinătate şi de pe site-urile participante la VISA.

* Tu disponibil

Cumpărăm, utilizarea sau oferă gratuit şi, în cazul în care creditul este epuizat, se aruncă jos.

* Este Early

Doar alege suma ce urmează a fi încărcate pe Kalibra care pot fi 30, 50, 80, 100, 150, 200, 250, 300, 400, 500.

* Ai SIGURANŢA

Dacă ai pierdut puteţi opri şi au de rambursare de restul.

Utilizaţi Kalibra este foarte simplu, care funcţionează ca un card de credit. Este livrat direct de la comerciant la exerciţii de acord VISA Electron sau foloseste pentru achiziţii de pe Internet, pur şi simplu prin tastarea de numărul de card şi data expirării. Suma cheltuită în mod automat se deduce din suma pe suport de hârtie, fără nici un cost suplimentar. În orice moment, puteţi găsi echilibrul său Carta Kalibra: apel 199.509.900 (Costul este de 0.12 euro pe minut + TVA şi max fix de la 0.35 euro pe minut + TVA de la telefoanele mobile mai mult ca de stabilire a apelului ) Şi intră în numărul de card.
Beneficiile şi serviciile de

În Internet pentru cumpararea de cumpărare este în totală anonimitate şi aveţi o sumă prestabilită.

Pentru siguranţa copiilor lor PENTRU Fără a aprovizionării cu gaze suplimentare, chiar şi pentru refueling.

Pentru călătorii în străinătate
Utilizarea Carta străinătate Kalibra
Ponderea problemă de hârtie € 5
Încărcarea puţin € 30
Plafon maxim (disponibilitate) 500 €
Comisioane de refueling € 0
Utilizarea serviciilor de internet gratuit

De restituire a CARTAIl purtător poate, în orice moment, de rambursare de valoarea reziduală a carte, dacă mai mult de 10 €, argumentând Consiliul de rambursare prevăzute. Transportatorul trebuie să trimită de plastic, tăiate din cauza la următoarea adresă: Banca Eurosistemului - Early Serviciul de Carta - Via Boncompagni 71 / h 00187 Roma, anexează următoarele documente:

* Lizibil cerere scrisă, semnată de către purtător, care urmează a fi rambursate de hârtie (nete de comision anticipat), declarând: a) lor generale b) cont curent sau înregistrate să-i casa lui.

* Lizibile fotocopie a unui document de identificare a solicitantului valabil.

Carte de titularul poate preceda cu cererea de rambursare blocarea cardului.

PE HÂRTIE BLOCK de drapel în caz de pierdere sau furt, se pot aplica pentru carte, prin trimiterea prin fax la 06.4715.3662 următoarele documente: 1.fotocopia citit biletul de cumpărare emis de hârtie pe card este emis Receptoare de SISAL; 2.richiesta scrise lizibil contrasemnează de purtător de a transporta de carte; 3.fotocopia citit un document de identificare a solicitantului valabil. În absenţa unor complet al documentaţiei menţionate mai sus, Banca Eurosistem nu va bloca cardul.


Activarea costurile sub control "INFOCARD?, De brand nou serviciu de SMS gratuit la dispoziţia deţinătorilor pot să apară pe zi mişcările de hârtie: Pentru fiecare creştere de cel puţin 46.00 euro apar pe ecran de telefon, un mesaj de la availabillity şi restul de detalii mai târziu de cheltuieli. Pentru mai multe detalii, faceţi clic pe INFOCARD. E "poate primi de la dvs. acasă declaraţie pe de circulaţie din perioada: o detaliate cont de toate cheltuielile făcute, enumerate de data, locul şi euro sau echivalent în altă valută, pentru a verifica disponibilitatea şi aranja pentru achiziţiile şi timp suplimente.


Detalii de Carta Kalibra
Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de Carta Kalibra
€ 5.00 parts problemă
Anual € 0
Decont de € 1
Camerelor de rambursare € 0
Comision de reformă. Combustibil € 0
Înlocuirea hârtie liber
Comisia reîncărcaţi filială în € 2
Comisia, prin intermediul ATM-uri reîncărcaţi € 2
Plafon maxim (disponibilitate) € 3000
Utilizarea serviciilor de internet gratuit
Utilizarea gratuit sms de servicii
Ricaricaricabile minim 25 €
Numărul maxim de ricaricaricabile € 3.000


BANCA Eurosistemului îşi rezervă dreptul de a modifica condiţiile economice aici oferindu-vă povestea asta cu declaraţie sau orice alte mijloace prevăzute de lege .* gratuite pentru clienţii băncii a Grupului Bipielle

Niciun comentariu: