Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

miercuri, 21 ianuarie 2009

Cartea de credit revolving Compass Gold

Mai mult de o carte este un stil de viaţă care are grija de toate: protejează achiziţii (o rambursare, în caz de deteriorare sau furt de proprietate achiziţionate cu carte), protejează pret (restituit diferenţa de cost de acelaşi produs cumpărat cu carte dacă un alt magazin este vândut la un preţ mai mic), se extinde de la un an de garanţie pentru lipsa de toate aparatele achiziţionate cu cardul, pentru a rambursa fraudă (cu pierdute sau furate carte), protejează luate de numerar (de compensare pickpockets, furt sau furt după luarea ATM-uri), şi protejează cumpărăturile pe Internet (în cazul în care rambursarea de mărfuri care nu sunt livrate, la serviciu nu alocate, neconforme bunuri).


Beneficii

Compas de aur, cu condiţia cu SMS gratuit Secure, are o linie de credit de la 4000 de euro pentru achiziţii, plăţi, retrageri şi transferuri de numerar din contul de card. Luna de luna, cu un telefon sau direct prin intermediul internetului, permite uşor de rambursări care trebuie plătite într-o singură soluţie sau pentru a fi diluat cu maxim de flexibilitate si daca sunt Titrate GOLD speciale revolving primeşte o rată de 0,99% pe lună, de membru GOLD CLUB de Compass doar un mod de aur Compass. Doar plateste doar 2 € pe lună, de plătit într-o singură soluţie, pentru a avea o carte care reprezintă maxim de acoperire este pe card că achiziţiile şi retragerile de făcut, cuprinzător de protecţie anti-fraudă, extinse de garanţie cu privire la bunurile cumpărate şi de apărare la preţul lor.

Niciun comentariu: