Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

duminică, 18 ianuarie 2009

Cartea de credit revolving Compass

Chiar dacă nu aveţi un cont curent Compass, toţi cetăţeni italieni cu vârste cuprinse între 18 şi 64 ani pot aplica pentru un card de credit Compass, merge (cu o carte de identitate valabil şi codul fiscal) direct de la o sucursală Compass şi după câteva săptămâni de la primirea de carte va fi trimis separat şi PIN-ul (pentru utilizarea ATM-uri). O carte de credit este personal şi poate fi utilizat numai de către proprietar şi vă pot fi de origine facturile. Pentru plăţile pentru cartea dvs. de credit, de achiziţii nu sunt prevăzute cu Comisia şi cu serviciul Cash Express, zero comisioane, se poate cere de până la 250 de încasat de echilibru withdrawable verifica la un oficiu postal sau prin transfer bancar în contul taxa din Carta (atât în ramura şi prin numărul 800 225 226). A 10-a zi a fiecărei luni, Compass cere doar o rată de 5% din sold scadent şi plata se face sub forma aleasă de către RID bancar sau poştal.


Asigurari

În momentul în care contractul necesare Carta, opţional, numai doi euro pentru fiecare cont, puteţi aplica pentru societăţile de asigurare de credit Compass, care prevede, în anumite cazuri, cum ar fi pierderea locului de muncă, şi temporară totală de invaliditate, deces, invaliditate totală şi permanentă, o boală gravă, de la plata în rate sau a ratei de carte ca urmare a Compass sau de plată a datoriei restante din cauza Compass
Tabelul condiţiile economice
Taxa anuală pentru cardul Comisiilor de combustibil Levy
Creditcards Compass revolving Dinamicard EUR 25 0 4%
Creditcards Compass revolving Excelenta 0 0 4%
Creditcards revolving Compas Compas de aur 24 euro primul an;

48 euro, în anul al doilea
0 3%
Creditcards Compass revolving Blue 0 primii 2 ani;

30 euro reînnoire
0,77 4%
Creditcards Compass revolving Centopercento 0 primul an;

20 euro, în anul al doilea
0 4%

Niciun comentariu: