Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

marți, 6 ianuarie 2009

Cartea de credit preplatita Visa Electron

Electronică de carte de tip de card Visa Electron poate fi utilizat în Italia şi în străinătate în mulţi ani de convenţie sau de la bancomate pentru a retrage numerar. Este sigur pentru că, datorită electronice de control, să facă în condiţii de siguranţă de la utilizarea frauduloasă. Ea are un plafon de cheltuieli şi de comandă poate distribui gratuit de cheltuieli.
Index
[ascunde]

* 1 Ce este Visa Electron
* 2 Cum funcţionează
* 3 Unde pot lua
* 4 Servicii
* 5 ATM-uri SERVICE

Ce este Visa Electron

Visa Electron a fost introdus în the'80s ca un card de debit utilizabil numai de la magazine cu terminale electronice.

De tip de card Visa Electron este acceptat în prezent în întreaga lume: Africa, Asia, Caraibe, America Centrală şi de Sud, Europa, Mexic, Orientul Mijlociu, Statele Unite şi Canada.
Cum funcţionează

Visa Electron este un card Visa pentru a tuturor efectelor şi poate fi utilizat atât pentru a retrage bani sau a face achiziţii.
În cazul în care puteţi lua

Toate bancar membri din circuitul poate emite un card Visa Visa Electron, singura excepţie este de Statele Unite şi Canada. În fapt, deşi acestea nu sunt dat naţiunii de carduri Visa Electron, ele sunt acceptate, la toate magazinele cu terminale electronice.
Servicii

Cu VISA Electron poate:

* Alocatia de Serviciul de povestitor Sucursale automate (ATM) pentru a lua bani de pe ramuri naţionale, spaniolă şi portugheză.

* Alocatia de Serviciul "Pagobancomat", cu limita de cheltuieli zilnice şi lunare € 1550 (de asemenea în soluţie unică). Moneda de debit: zile de la operaţie.

* Alocatia de Serviciul "Fastpay." Numărul maxim de apeluri: € 61.97. Tariful include taxele de trecere lunar plăţile efectuate în luna înainte de taxă, cu moneda mediu ponderat calculat pe baza datelor şi a sumelor de cheltuieli individuale.

* Retragerii de numerar la ATM-uri in strainatate care poartă marca VISA Electron, cu limitele de € 516.45 € pe zi şi 1,549.37 partajate cu plăţile lunare pe POS (Comisia pentru taxele de Visa Electron fix € 3.87).

ATM-uri SERVICE

Limitele naţionale pe ramuri de desen: € 258.22 pe zi şi lunare 1,032.91 €

Retrage numerar la bancomate, care poartă marca "VISA Electron, cu următoarele limite: = pe zi, echivalentul a 500 de euro lunar preţul de euro = 1550 (partajat cu limitele de plăţi pe POS)

Taxele de taxe de pe Visa Electron (non-UE) = 3.87 euro fix

Taxele de taxe de pe Visa Electron (UE) = 1.81 euro fix

Efectua plăţi la POS în străinătate în Italia şi în străinătate care poartă marca VISA Electron (zilnic şi limita lunară de € 1549.37 partajate cu taxele la ATM-uri în soluţie unică şi de Consiliul de € 3.82 maxim stabilit pentru plăţi în străinătate POS) .


Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de tip de card Visa Electron
Taxă anuală € 12.91
Carte de Block exploatarea € 15.49
Moneda de debit, taxa pe
Comisioane de taxa pe liber Banca emitent, pe de altă € 1.81
Comisioane de taxa valută € 2.58
Comisioane de taxa pe bancomat Spania şi Portugalia € 1.80 max. plus de rambursare a taxelor solicitate de către International Circuit cu un maxim de € 3.61

Niciun comentariu: