Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

joi, 15 ianuarie 2009

Cartea de credit revolving SS Lazio

Ce Carta S.S. Lazio

S.S. Lazio card American Express, disponibile în primă versiune, este Carta sa născut din colaborarea cu SS-ul Lazio recompensa pentru pasiunea şi credinţă de fani biancocelesti.

Carta S.S. Lazio urmează vă în credinţa voastră în sport, şi vrea offritrti o serie de beneficii, servicii şi recompense adaptate pentru fani biancoceleste.

Carta S.S. Lazio este, de asemenea, disponibile în primă versiune, încă de a multiplica beneficiile pentru tine ... toate în total de securitate garantate de American Express.


Cum Carta S.S. Lazio

Carta S.S. Lazio este ideal pentru costul de fiecare zi, mai ales pentru cei care sunt dinamic, flexibil şi mereu în mişcare, pentru cei care nu vrea să-mi aleg o anumită formă de plată şi fix.

În fiecare lună, cu un simplu telefon la Serviciul Clienţi (care vă pot contacta prin telefon 06.72.461), aveţi posibilitatea de a alege în funcţie de necesităţile tale formula de plată pe care o preferaţi:

* O rată, rambursare a minim lunar rata de 5% din soldul contului şi nu mai puţin de 25.00 euro.

* O rată, alegerea unui tarif fix opţiune (cu condiţia de mai sus rata minimă).

* O rată, o rambursare a soldului (cu condiţia de mai sus rata minimă).

* Lipit valoarea totală a lunar.


Carta S.S. Lazio

* Customer Service 24 ore pe 24

Siguranţa este garantată de asistenţă disponibile pentru dvs. 24 de ore pentru a 24 7 / 7 zile. Doar un simplu apel telefonic la 06.72.461 (06.722.807.35 pentru versiunea Premium) pentru a găsi răspunsuri la fiecare întrebare.

* Membru Travel Service, agentie de turism American Express poştală

Mulţumiri la American Express reţea de peste 3700 birouri de turism puteţi oricând conta pe nostru de asistenţă în ţările în care ne asteptam la noi in agentii de la Roma, Milano, Florenţa şi Veneţia de a organiza şi prenotare5 toate dumneavoastră de servicii pentru călătorii de agrement sau de afaceri

* Nu răspundere pentru fraudă sau achiziţionate în mod ilegal de la alte

Răspunderea dvs. va fi limitată la 15 de euro în caz de abuz şi / sau utilizarea frauduloasă a Cartei. Mai mult decât atât, în cazul în care cartela este furate, pierdute sau deteriorate, vom livra, fără costuri suplimentare, în general, un nou termen de 24 de ore. Primiţi un extras de cont lunar care clare şi detaliate raport achiziţii, data şi anul în care v-aţi petrecut. În caz de urgenţă a putea retrage numerar de la ATM-uri peste 500,000 de bancomatele (ATM-uri) în întreaga lume, inclusiv peste 20.000 în Italia.


Beneficiile de Carta S.S. Lazio

* Reduceri

Veţi primi un discount de 10% pe achiziţii de la un magazin în SSLazio Via Guglielmo Calderini, 66 / C (Număr 06.32120133).

* Beneficii exclusiv pentru a Futbolclub

Vei avea avantaje unice în primul club dedicat cu adevarat fani ai fotbalului. Nu taxe de intrare (300 euro), pentru titularii de SS Card American Express Lazio care se aboneze la club de 10% reducere la domeniile de Club şi până la 15% la magazin, restaurant şi în centrul de la Clubul pentru fizioterapie titularii care nu se alăture.

* Un loc magic in Forum

Veţi participa la meciuri în S.S. Lazio front, cu tratament VIP. Descopera simplu cerinţele pentru a urmări îndeaproape de meciuri de Lazio

* Rambursarea achiziţii

Vă puteţi întoarce elemente care nu îndeplinesc şi ai fi rambursate

* Asigurari de accident

Protejează împotriva ai orice accidente dacă achiziţiona bilete cu un charter aerian, maritim şi feroviar de asigurare de acoperire este furnizat de către treia societate de asigurări şi sunt condiţionate de termeni, condiţii şi excluderi în politicile lor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să sunaţi Customer Service la American Express 06.72.461

Cu ambele versiuni de S.S. Card American Express Lazio şase în mod automat şi gratuit în scris, programul de loialitate care te face să câştige 1 punct pentru fiecare euro de cheltuieli efectuate de către Carta. Vei avea o mare nevoie de premii sau bonul de a petrece la magazin SS Lazio.

E doar un singur clic pentru a obţine acces online la cartea dvs. de credit, schimbaţi-vă informaţiile personale în siguranţă, în orice moment, în balanţa de verificare a punctelor de membru Recompense şi cerere de premii.


Carta S.S. Lazio Premium

Dacă doriţi cel mai înalt prestigiu, Carta S.S. Lazio Premium Paper este echilibrul în versiunea Gold, care oferă, în plus faţă de aceleaşi privilegii de American Express Gold Card, un nivel de servicii, beneficii exclusive şi mult mai mult de securitate pentru excursii:

* Nu limita de cheltuieli

Autorizaţia se acordă în mod automat să cumpere din timp în timp, pe baza cheltuielilor anterioare şi punctual de plată din Carta

* Membru Travel Service

Şi-a agentie de turism American Express poştală. Doar un telefon de la 06.72.200.23, şi experţii noştri vor găsi soluţia ideală pentru orice nevoie de călătorie, de afaceri sau de placere zboruri, Masini de inchiriat, de vacanţă şi mai privilegiat.

* International & europene a companiilor aviatice din Programul

Va trebui gratuit bilete pentru a călători gratuit sau actualizarea cu cele mai bune companii aeriene.

* Asigurare de călătorie dezavantaje

Protejează împotriva ai probleme care decurg din întârzierea sau pierderea bagajelor, precum şi prin coincidenţă pierdere, anulare sau întârziere a zborurilor.

* Cumpara Protecţia

Protejează de achiziţiile făcute cu Carta (cu excepţia unor categorii), şi în caz de furt sau pagube materiale.

* World Travel Assist

Noi trebuie, 24 de ore din 24, informaţii şi asistenţă, atunci când călătoriţi şi o acoperire pentru cheltuieli medicale în străinătate.


Cum de a solicita

Pentru a solicita, pur şi simplu a vă conecta la site-ul oficial, reamintind următoarele cerinţe de bază:

* Fii vârstă

* Avand un cont bancar în Italia

* Pentru a fi rezident în Italia

* Nu au fost vreodată protestat

* Au un venit brut anual de cel puţin 13000 de euro


Condiţiile economice
Costurile legate de acordare şi de utilizare a Cartei SS Lazio
Carta anual primul an, gratuit, cel de-al doilea € 95
Primă anuală pentru primul an de card gratuit, al doilea 190 €
Comisioane pentru retragerile de bancomat 3,9%
Cash avans American Express birouri la 2%
Comisiile de combustibil € 0.77
Timbru fiscal, pentru fiecare cont € 1.81

Niciun comentariu: