Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

vineri, 2 ianuarie 2009

Carte de credit preplatita Juventus

Site-ul oficial: WWW.CARTEDUCATO.IT


Juventus preplatite de carte vă oferă acces la alb lume, o lume de succes şi de probe. Este "o carte şi funcţionale, în acelaşi timp, de o mare eleganta. Toate aspectele legate de prepaid card de Juventus Torino, de fapt, sunt tratate în detaliu.

Această lucrare de colectare este dezvoltat de Duke, în colaborare cu Banca Popolare Italiana şi Juventus.

Juventus preplatite de carte este în prezent în 3 produse diferite discipline într-o ediţie limitată (5000 de piese fiecare). Fiecare lucrare va raporteze cu privire la numărul de ordine progresivă, pentru a asigura valoare de colectare. Ulterior, noi jucatori vor fi disponibile, inclusiv posibilitatea de a alege lor de carte.

Cum funcţionează?

Odată ce aţi achiziţionat de hârtie şi a primit acasă, puteţi alege să-l activaţi şi să-l utilizaţi ca o carte normală, sau pur şi simplu să păstraţi-l în sensul collezionistici numai.

Dacă aţi activat deja cartea dvs. de credit, şi doriţi să vedeţi declaraţia dvs., puteţi să mergeţi la servicii online de site-ul oficial şi a vizualiza toate datele care te interesează.


Plătite în avans, folosind un card de Juventus Torino

Spre deosebire de un card de credit obişnuit, puteţi influenţa suma de cheltuit: Puteţi încărca o carte de la 25 € 3000, pe care o puteţi apoi utiliza oriunde este acceptat, o carte de credit VISA, atât pentru achiziţii şi pentru retragerile de numerar .

Juventus cartele preplatite sunt ideale pentru a lua în străinătate şi a cumpăra de pe Internet în pace.

Puteţi, de asemenea, verificaţi cu uşurinţă rămase de credit prin internet sau prin SMS şi reîncărcaţi uşor în numerar, transfer bancar, de la ATM-uri ale membrilor Circuitul Aici Multibanca sau de la magazine SISAL acord.


Activarea carte de Juventus Torino

Activare de carte Juventus este uşor şi convenabil: Puteţi face acest lucru imediat după primirea Carta, prin descărcarea de pe site-ul oficial sub formă de aderare la carte de serviciu preplatit.

Pur şi simplu să ia în vedere şi de viziune din buletinul de informaţii, de imprimare şi completă a contractului, l semneze şi să mergem oriunde este nevoie de transferul Formular de Comanda, un document de identitate valabil şi a Codului Fiscal, de la o filială a grupului Banca Popolare Italiana şi de Institutul pentru alte operaţiuni bancare de identificare.

În primul taxele de tranzacţie prin transfer bancar va fi pentru a activa cartela.


Beneficiile şi serviciile de

O carte de costurile de 15,00 € Juventus Torino

Dacă decideţi să-l activaţi, aţi recunoscut un bonus de 4 €, plătit ca un card de credit şi pentru a vă mulţumesc € 1 va merge la caritate pentru a dezvolta, împreună cu NPO S. Anna.

Cardurile pot fi achizitionate prin Internet cu carduri de credit şi internaţionale, circuite sunt un elegant cadou de element.

Cardurile vor fi livrate la domiciliu şi de persoana care primeşte cadou de carte pot decide pentru a activa cartela preplătită de servicii de pe site-ul oficial, descărcarea de contract şi urmaţi instrucţiunile.


Cum să vă reîncărcaţi cartela preplătită Juventus Torino

Puteţi să vă reîncărcaţi cartela preplătită Juventus, în multe moduri diferite:

• la uşile de la Banca Popolare Italiana

• circuitul de la orice bancomat Aici Multibanca

• la magazine SISAL

• cu o cruce

• direct de pe Internet, dacă grupul de curent Banca Popolare Italiana

Niciun comentariu: