Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

joi, 22 ianuarie 2009

Carte de credit revolving Compass Dinamicard

Este un card de credit VISA acceptate atât în Italia şi în străinătate concepute pentru şofer, în fapt, incluse în Cardul de credit revolving Dinamicard Compass este activ, de prima utilizare a Cartei, asigurări auto, cu un program complet de asistenţă auto valabilă pe întreg teritoriul Europei, trebuie doar să specificaţi numărul de placa lor de masina si an de înregistrare este necesară în cazul în care Carta. Aveţi posibilitatea să se retragă până la 300 de euro pe zi de la toate ATM-uri cu Visa brand, aceasta carte ofera un credit rambursabil de rate, în timp ce nu de comisii cu privire la toate plăţile inclusiv autostrăzi cu taxă, la achiziţionarea de combustibil şi avansuri în numerar. În cazul în care există echilibru, uşor de a gestiona costurile, Dinamicard oferă o rată fixă de 80 de euro pe lună.
Asigurari

Dinamicard asigure fără costuri suplimentare de cele mai multe situaţii dificile, asigurându-remorcare când rămâne uscat cu benzină sau o groapă rutiere, oferind o "cuprinzător de asistenţă (trimiterea remorcări, de a presta muncă în caz de pană de cauciuc, epuizarea de combustibil, şi scăzut bateria montaj şi demontare lanturi zapada). Prevede înlocuirea maşinilor până la o săptămână în plus faţă de care se referă la cazurile de eşec mecanice, accidente, incendiu sau tentativa de furt de masina, cu livrarea de remorcări. Chiar şi în cazurile de furt sau de recuperare totală a vehiculului este planificată pentru a ajuta cu înlocuirea maşinilor şi remorcher pentru tractarea vehiculului recuperate.

Niciun comentariu: