Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

vineri, 23 ianuarie 2009

Carte de credit revolving Compass Excellent

E 'fără carte: taxe anuale, nici o informaţie cu privire la cheltuielile de notificare prin SMS, pentru fiecare tranzacţie de peste € 50, comisioane zero (cu privire la achiziţii, şoseaua taxe, livrările de combustibil şi Cash Express) şi a unui apel telefonic, puteţi plăti toate curent şi fără dobândă sau stabili valoarea de rate, fara sa plateasca taxe sau comisioane pentru fiecare schimbare.


Circuit MasterCard

Excelenta Carta operează în toate magazinele din circuitul internaţional MasterCard si puteti retrage numerar de la orice ATM-uri, tot ce sunt returnate la următoarele luni şi se poate stabili într-o singură soluţie fără dobândă sau diluată în timp, în rate lunare, cu automate de taxa pe de cont bancar sau cont Bancoposta Excelenta Carta este un "zero răspundere" şi, prin urmare, toate utilizarea frauduloasă sunt rambursate în totalitate, fără exces.

Niciun comentariu: