Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

marți, 6 ianuarie 2009

Cartea de credit preplatita Visa electron 2006

Carta San Paolo Soldintasca prepaid Visa Electron 2006

De Soldintasca prepaid Visa Electron 2006 nu este doar unul, dar o adevarata colectie de carti de tineri şi flexibil, original şi exclusiv, cu diferite ora unsprezece serigraphs inspirat la sporturi de iarna.

Pentru prima dată, o carte de plătit anticipat de asemenea, devine un fel de a fi, de a participa all'evebto sportiv al acestui an: la Jocurile Olimpice de iarnă din 2006 în Torino!

Soldintasca Visa Electron pe tot parcursul 2006 asigură securitatea şi, de asemenea, cartele preplatite pentru achiziţii de lucrări de pe Internet. Pentru a activa Soldintasca prepaid Visa Electron 2006 nu este necesar să se SanpaoloImi scor şi, prin urmare, au un cont bancar. Este suficient de a solicita Soldintasca prepaid Visa Electron 2006 la o sucursală a instituţiei sau de pe site-ul oficial.

Costul de activarea cartelei preplatite Soldintasca Visa Electron este de 2006 € 5.00, este o carte de purtător, nu pot cheltui reîncărcabilă şi până la o limită de 500 €.


Caracteristici ale Cartei Soldintasca prepaid Visa Electron 2006

De Soldintasca preplatite 2006 Visa Electron este un card nou în fiecare lună, pentru că puteţi cumpăra un nou Soldintasca Visa Electron 2006, cadou sau cadouri, pentru o colecţie unică, în care:

* Face achiziţii pe Internet în siguranţă
* Asiguraţi-plăţii directe achiziţii în Italia şi în străinătate acorduri cu POS de pe circuitul Visa Electron
* Asiguraţi-a obţinut în numerar de la ATM-uri din toate ramurile Grupul Băncii în Italia şi în străinătate cu puncte activat Visa Electron
* Asiguraţi-lista de echilibru şi de circulaţie cu privire la toate ATM-uri grupului bancar
* Pe toate ramurile de ATM-uri grupului bancar a permis de activare şi de încărcare de Soldintasca carduri Visa Electron 2006 prin utilizarea de orice card de debit-Pagobancomat activat de circuit.


Soldintasca beneficii de plătit anticipat Visa Electron 2006

Soldintasca Visa Electron 2006 de lucrări, ca de obicei, folosind carduri Visa Electron card de PIN-ul împreună pentru operaţiile de semnare şi de a lua de la primirea în caz de achiziţii de la magazine cu POS. Este posibilă utilizarea de Internet de pe site-uri prin tastarea acord asupra numărului de cartea dvs. de credit cod de securitate (CVV2) pe partea din spate a cardului.

* BLOCK: În caz de furt sau pierdere, se poate cere de congelare din Carta de apelare apeluri gratuite 800822056 sau internaţionale numărul 390245403768. Sau puteţi merge la orice filiala a Bancii cu card de identificare (număr de identificare), precum şi rapoarte legate de pierdut / furat.

* Rambursarea: Puteţi cere o rambursare şi în termen de 12 luni de la expirarea la orice filiala a Bancii Emitentul după livrare de recunoaştere şi de Carta de la purtător, în stingere rezultă din acelaşi.






Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de Carta Soldintasca Visa Electron 2006
Circuitul Visa Electron
Anuale de € 5
Costul de retragere de la ATM-uri 0 €
Costul taxei filială € 2.50
Plafond Massimo 500 €
Comisia a taxei ATM-uri de € 1


Version Skipass

O stiri de interes pentru iubitorii de zăpadă: San Paolo Soldintasca 2006 Skipass

Niciun comentariu: