Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

vineri, 9 ianuarie 2009

Carte de credit revolving Bipitalia Ducato


Card de credit MasterCard Bipitalia Ducato

Bipitalia Ducat MasterCard este un card de credit permite o mişcare de revoluţie, prin urmare, de a avea o rezerva de bani şi întotdeauna disponibil pentru a rambursa costul cu rata de confortabil şi flexibilitate maximă.


Ce Bipitalia Ducat MasterCard

Bipitalia Ducat MasterCard carte vă permite să facă retragerile de numerar de la toate punctele de acord de ATM-uri MasterCard

Bipitalia Ducat MasterCard carte este o modalitate foarte bună pentru achiziţiile în fiecare zi. La supermarket, pentru a face completă distribuitor de rând, pentru a evita taxele de trecere sau sa cumperi un cadou.


Beneficiile Bipitalia Ducat MasterCard

Numărul maxim de confort

* O expunere suplimentare, de la 500 la 2500 euro, care nu costa nimic până când nu-l utilizaţi
* Un instrument de plată modern şi mereu sub control direct de acasa, prin internet sau prin telefon

Flexibilitate fără egal

* Abilitatea de a personaliza fiecare dată planurile de rambursare în funcţie de nevoile lor şi de disponibilitatea
* Oportunitatea de afaceri, pentru a decide în rate lunare, direct de pe Internet

Absolută de securitate

* Serviciu gratuit de INFOCARD vă informează în timp real de pe toate deplasările efectuate cu carte de
* Customer Service vă permite să de blocare a cartelei de 24 de ore pe zi în caz de furt sau pierdere
* Consultarea tranzacţiile online şi de rambursare este protejat de un sistem de criptarea pe 128 de biţi certificat SSL


Solicitarea Bipitalia Ducat MasterCard

Pentru a solicita Bipitalia MasterCard Ducat de ajuns pentru a aplica la o una din ramurile Bipitalia Ducato 58 Spa prezent în toate marile provincii italiene, completaţi formularul de cerere, şi-l semneze, împreună cu operatorul de întoarcere cu un document de identitate, codul fiscal şi un documentul de venituri.

Puteţi, de asemenea, cererea Bipitalia MasterCard Ducat de conectarea la site-ul oficial.


Condiţiile economice
Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de Carta Bipitalia Ducat MasterCard
Circuitul MasterCard
Expunerea 500 € extins la 3000
Carta anual gratuit primul an, de la € 15.49 secunde
Suplimentare anuale de Carta € 15.49
Cheltuieli pentru emiterea de înlocuire card € 10.33
Comisioane pentru retrageri folosind bancomat automată de 1,5% (minim € 3.00)
Livrările de combustibil - pentru fiecare aprovizionare liber
Timbru fiscal de pe solduri de cont pentru fiecare € 1.29 € 77.47 mai mare de a
Lunar banca declaraţie € 1.03
Dobânzi şi costurile legate de acordarea de credit
Periodicitate şi metoda de calcul a dobânzii lunar amânat
T.A.N. 15.96%
T.A.E.G. 18.41%


Servicii online

Carta Bipitalia Ducat MasterCard vă permite să controlaţi de utilizare, prin intermediul paginii web dedicate lor card de credit sau prin intermediul Serviciului INFOCARD.

De conducere se face pe linie, prin secţiunea dedicată, în condiţii de siguranţă şi de şedere liberă, care vă permite să:

* Afişarea circulaţie efectuate, este de cele mai recente de cei care deja incluse în declaraţiile anterioare şi să le imprimaţi;
* Schimbarea la metodele de rambursare, alegerea de a plăti la o dată sau în tranşe lunare convenabile;
* Asiguraţi-gratuit transferuri către şi de la său de cont bancar, absolut gratuit, şi deci fără dificultate;
* Amenajarea de bloc harta, în caz de pierdere sau furt;
* Noţiuni de bază în legătură cu noi prin e-mail care va răspunde la orice întrebare pe card de credit

Serviciul este o INFOCARD gratuit sms exclusiv pentru deţinătorii de Carta Bipitalia Ducat MasterCard, care vă permite să verificaţi mişcările lui zilnice de hârtie.

Pentru fiecare creştere de cel puţin 46.00 euro va apărea pe telefon, un mesaj cu disponibilitatea şi cele mai recente detalii ale cheltuielilor suportate (limitat la o dată pe zi).

E 'întotdeauna posibilitatea de a modifica cantitate de rate lunare prin contactarea, înainte de data de 20 a fiecărei luni, centru de apel de la 199 50 50 95 sau suna la locale Bipitalia Ducato Balnear, sau prin accesarea oficial în "zona de carduri de credit .

E 'poate creşte, de asemenea, expunerea din Carta Bipitalia Ducat MasterCard duci la filiala Bipitalia Ducato Balnear mai aproape sau contactand Call Center 199 50 50 95.

În caz de pierdere / furt card, ar trebui să contactaţi imediat la linia fierbinte blocuri 800 82 20 56 (în Italia), +39-02/45403768 (din străinătate). Serviciul de 24 ore pe 24. Pentru a primi o nouă carte de Bipitalia Ducato Spa trebuie să trimiteţi o cerere prin posta adresate: Bipitalia DUCATO SPA Post Office Sale - prin V. Veneto, prin intermediul Corner S. Paolino - 55100 Lucca (LU), însoţită de plângere de furt sau pierdere a făcut la Autorităţile şi un document de identitate valabil.

Pentru a anula carte, trebuie să trimiteţi o cerere pentru a anula o carte şi invalidată Bipitalia DUCATO SPA Post Office Sale - prin V. Veneto, prin intermediul Corner S. Paolino - 55100 Lucca (LU) în termen de o lună de la data expirării. (cu scrisoare recomanda trimiterea de primire a cerut).

Pentru a plăti cu rata de taxat de pe c / c banca trebuie să sune la Call Center la 199 50 50 95 *. Operatorul va trimite acasă cu formular de autorizaţie de dvs. RID, care trebuie să fie elaborate şi apoi trimis prin fax sau toate "UF Gestionare şi de control de credit nr. 0583/973300, sau prin e-mail pentru a Bipitalia DUCATO SPA UF GMC Via di Piaggia, 2 / a 55100 Lucca (LU).

* Costurile de SERVICE 199 50 50 95:

Telefoane: 0.14 euro pe minut - Luni-Vineri 08.00-18.30; 0.06 euro pe minut - Luni-Vineri 18.30-08.00 şi de sărbători h. 24 Telefoane: variabila de cost în cadrul planului de telefon ales.

Niciun comentariu: