Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

joi, 1 ianuarie 2009

Cartea de credit preplatita Lottomaticard

Lottomaticard

Grupul de Lottomatica şi Banca Sella grup, două italiană consolidate realitate, au creat Lottomaticard, de preplatite reîncărcabilă, ideal pentru cei care doresc să combine de confortul unei preplatite fi utilizate în toate pieţele de desfacere acord cu Visa Electron, caracteristica poate bucura de jocurile şi serviciile în Lottomatica Lottomaticard pieţe de desfacere şi online la www.better.it, pe site-ul creat de noi Lottomatica Mizele pentru cei care urmaţi de sport, sport online, jocuri şi de pariuri, de asemenea, gratie unui cod de identificare, puteţi deschide şi gestiona un Player de cont pentru participarea la joc de la distanta.
Solicitarea LOTTOMATICARD

LOTTOMATICARD este reîncărcabilă carte care poate fi aplicat în întreaga Italia în mai mult de 1500 de desfacere mai bună reţea.
Avantaje de carte preplatite Lottomaticard

Răspândite: difuzie capilară de Puntivendita Lottomaticard, în cazul în care vă puteţi uşor efectueze toate tranzacţiile şi posibilitatea de a retrage numerar de la toate tutungerii acord.

Universal: mersi la circuitul internaţional Visa Electron puteti cumpără peste tot în lume, la mai mult de 11 de milioane de magazine şi de pe site-uri internet şi retrage numerar de la peste 800 de mii de puncte de bancomate, naţionale şi internaţionale.
Cum se activează Lottomaticard

Fiecare proprietar poate stoca până la 2 cartele preplatite Lottomaticard, este emis la client într-un plic sigilat la data de semnarea contractului, care va fi rafinat, prin livrare de la CartaLis.

Fiecare lucrare va fi combinat cu PIN-ul, pentru a fi utilizate pentru retragerea de numerar şi PUK (ID) pentru Call Center (199.83.83.83). După ce primiţi de carte, acesta trebuie să fie activat la LottomatiCard de puncte, la cererea Clientului, a avut loc, de Carta, după semnarea contractului şi faţă de o plată.
Tranzacţii

* În toate autorizat pieţe de desfacere, cu POS, apartenenta la circuitul LottomatiCard suplimente pe care le puteţi face în numerar sau Pagobancomat - taxe - plăţi - de transfer de fonduri de la LottomatiCard o LottomatiCard şi de a obţine informaţii (afişa soldul disponibil).

* Retragerile de numerar în Italia şi în străinătate de la maşini automate de casier la o bancă (ATM-uri) bancar aderarea la circuitul internaţional Visa Electron.

* Plăţi pentru achiziţii de bunuri şi servicii în Italia şi în străinătate, la toate-afiliate, inclusiv operatorii de operatorii de operare de pe Internet - cu circuitul internaţional VISA

* În plus faţă de funcţiile tradiţionale ale unui card de preplatite, LOTTOMATICARD ar putea fi legate de un cont de joc pentru o mai bună sau colecta câştiguri reîncărca în timp real.

Furt sau pierdere

În caz de pierdere sau furt, sunaţi la numărul de apelare gratuită 199.83.83.83.

Niciun comentariu: