Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

luni, 5 ianuarie 2009

Carte de credit preplatita Moneta Contanteonline

Beneficii

Cash Money on-line este o carte de reloadable plătite în avans şi care pot fi utilizate prin intermediul site-ului oficial.

De funcţionare, pentru a face achiziţii pe Web este destul de similar cu cel oferit de sistemul de Money Online. În acest caz, cu toate acestea, chiar nu trebuie să aibă un card de credit tradiţionale pentru că odată ce aţi activa serviciul cu banca, puteti cumpara suplimente, mereu în bancă, cu taieturi de la un minim de 50 la un maxim de 250 de euro.

După aceea, de fiecare dată când trebuie să fi făcut o achiziţie pe internet, pur şi simplu vă conectaţi la site-ul oficial, introduceţi codul dvs. şi să ceară o nouă generaţie de card de credit disponibil, exact o sumă egală cu valoarea de cumpărare.

Astfel, chiar dacă cineva intră în posesia datelor de pe card nu pot să le utilizeze în orice mod, pentru că, după efectuarea de hârtie este gol şi expirat.


Informaţii utile

Este util să ne reamintim că-id-ul de utilizator şi parola sunt valabile numai pentru 12 luni, incepand cu efect de la prima utilizare. După ce a expirat, trebuie să mă întorc la banca si cere o noua parola.

Costul de fiecare încărcător de banca a cerut să cumpăr un plătite în avans, sau pentru a genera o hartă tradiţionale legate direct de card de credit, este de 4.50 euro.

Este un serviciu de taxa de Banca Intesa SpA dezvoltat de SETEFI S.p.A. şi valabile numai pentru achiziţii de pe Internet.

Fi obţinute prin intermediul site-ului oficial al SETEFI SpA Cardurile virtuale Visa expendable de la magazine on-line de acord cu VISA sau moneda.

Este valabilă pentru 12 de luni de la (a făcut cu prima schimbare parola) sau la ultima utilizare.

Acesta poate fi utilizat de către titularii de monedă, o carte de credit Gruppo Intesa. Pentru a activa MONETAonline este necesar ca serviciul a fost legată cu un card de credit monedă de la filiala sa, sau a fost efectuată înainte de o promovare cu o moneda CONTANTEonline preplatite.

De activare a serviciului este de făcut este cazul, prin funcţie sau prin Schimbare parolă.

MONETAonline de servicii legate de un card de credit monedă nu poate fi folosit pentru promovarea la preplatite VALUTARE CONTANTEonline.

Serviciul MONETAonline utilizate pentru sporirea a preplatite VALUTARE CONTANTEonline nu pot fi legate de un card de credit VALUTARE.


Folosi

Pierderea "parola", în orice caz, implică inutilizzabilità serviciu. Proprietarul a serviciului MONETAonline, după alegerea de bun sau serviciu de a cumpăra on-line de acces la site-ul oficial al SETEFI cere numărul de card VISA Virtual de a fi incluse în formularul de comanda aşteaptă finalizarea.

În rezumat de paşi pentru a efectua o plată sunt după cum urmează:

* Selectaţi bun sau serviciu la un magazin on-line de acord cu VISA sau moneda merge atât de departe ca să formular de comandă în cazul în care este necesară inserarea de numărul de card de credit şi data de expirare
* Accesul la site-ul www.monetaonline.it
* Selectaţi Cerere de card virtual pentru plată.
* Introduceti codul de utilizator şi parola, selectaţi Virtual de tipul de card de cerere şi, eventual, consolida, în domeniul de aplicare a opţional maxim
* SETEFI obţinute de la numărul de card, data de expirare şi CVV2, inapoi in formularul de comanda, selectaţi de plată cu cardul VISA sau moneda
* Introduceţi numărul de card, data expirării şi, eventual, de CVV2 (dacă este cazul)
* Confirmaţi şi pentru a aştepta rezultatul on-line de comerţ.

Atenţie!

* Unele comercianţii nu necesită autorizaţie de la carte (SETEFI) cu on-line, dar acest lucru este solicitat la un timp mai târziu, de exemplu, după ce a verifica disponibilitatea de stoc, achizitionarea calitatii de corectitudinea datelor, etc.
* Datele generate de SETEFI pe suport de hârtie au o valabilitate limitată (5 zile). Acest lucru ar putea duce la necesitatea de a aplica pentru un card de care are o durata mai mare. În acest caz, trebuie să selectaţi opţiunea corespunzătoare în cererea de card virtual pentru plată.


Institute de radiodifuzori

MONETAonline VALUTARE CONTANTEonline şi sunt distribuite în prezent de către bănci:

* Banca Intesa (reţele de Banca Comercial italiană, Cariplo, Banco Ambrosiano Veneto)
* CR de e di Parma Piacenza
* Banca Popolare FriulAdria
* Banca de Bolzano şi Trento
* CR Ascoli Piceno
* CR della Provincia di Viterbo
* CR Foligno
* CR di Spoleto
* CR de Città di Castello

Niciun comentariu: