Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

vineri, 2 ianuarie 2009

Cartea de credit preplatita InRete

De la MasterCard şi de parteneriat între Inter născut CartaInRete preplatite de carte reloadable dedicat Nerazzurri fani, emise de Banca Popolare di Milano.

Produsului (disponibil la Banca Popolare di Milano, Banca di Legnano şi site-ul oficial este dedicată exclusiv la Inter fani.

Cardul poate fi utilizat pentru a face achiziţii de la milioane de magazine în Italia şi în întreaga lume (de asemenea online, mulţumită de circuit MasterCard) şi permite de a câştiga puncte de fanii lor cu achiziţiile de la zeci de exerciţii de acord.

Punctele pot fi folosite pentru a oferi premii, pentru a marca Inter, oficiale a vânzărilor de bilete pentru concursuri şi întâlniri cu lor preferat de probe.

Avantaje de preplatite CartaInRete

CartaInRete este preplatite de carduri de plată conceput pentru a Inter fani şi pentru toată lumea care vrea sa se bucure de multe beneficii a produsului.

Este un nume carte, reîncărcabilă, ambele apeluri internaţionale la orice filiala a Bancii Popolare di Milano este pe linie.

CartaInRete perioada de 3 ani şi este valabilă pe circuitul internaţional MasterCard.

Cu CartaInRete puteţi să:

* Cumpăr de la toate magazinele cu circuit de MasterCard în Italia şi în străinătate, prin semnarea documentului de cumpărare

* Cumpăr şi plăti online, cu complet de pace de spirit de pe site-urile care oferă circuitul MasterCard

* Luate la toate ATM-uri MasterCard activat pentru a circuit, în Italia şi în străinătate prin introducerea i codul secret personal (PIN). De taxe în valută vor fi convertite în euro de către Circuitul Internaţional de la cursul de schimb al instituţiei.


Caracteristici ale preplatite CartaInRete

CartaInRete este un proces dinamic şi flexibil de plată, marcat de unele caracteristici specifice:

* Simplitate, CartaInRete pot fi solicitate de cei care nu deţine un cont bancar.

* Securitate, CartaInRete vă permite să opereze în condiţii de siguranţă de pe Internet, pentru că veţi putea să le încărcaţi, din timp în timp, numai dacă suma necesară pentru achiziţionarea individuale.

* De fidelitate, cu CartaInRete participa la Black & Blue Club, exclusiv de programul de loialitate care recompensează nerazzurra de credinţă.

De servicii CartaInRete

Cu preplatite reîncărcabilă CartaInRete, tu intotdeauna actualizat la contul dvs. şi costurile.

Se pot lua restul de pe card de credit şi o listă a mişcărilor recente în următoarele moduri:

* La orice agenţie BPM

* Prin intermediul Call Center, 840 00449 (din Italia), +39 02 43371235 (din strainatate) de luni până vineri de la ora 8.00 la ora 22.00, pe sâmbata de la ora 8.00 la ora 13.00

* Pe linie, după înregistrarea site-ul oficial


Puteţi, de asemenea, solicita în orice moment de rambursare, valoarea reziduală, cu condiţia că are mai mult de 10 de euro. Cererea de rambursare trebuie să aibă loc în termen de o perioadă de 12 luni de la expirarea termenului de carte.

Cererea de rambursare va avea loc la orice agentie de BPM, în cazul în care proprietarul trebuie să prezinte de hârtie şi care poartă un document de identificare valabil. În urma de rambursare, utilizarea de card nu pot fi recuperate.


Furt sau pierdere

E 'de contact de la Call Center, 840 00449 (din Italia), +39 02 43371235 (din străinătate)


Cum şi de unde să reîncărcaţi cartela preplătită de CartaInRete

Cardul poate fi reîncărcate de mai multe ori în timpul sale de valabilitate, chiar şi la o distanţă, de până la 3000 de euro de la plafonul de aşteptat.

De preplatite CartaInRete reîncărcabilă se poate reîncărca prin alegerea de diverse opţiuni:

* BPM în agenţii;

* La bancomatele de BPM, Banca di Legnano şi toate băncile să QuiMultiBanca de circuit;

* La magazine Sisal abilitate;

* Prin intermediul serviciului "raspunde Bipiemme" (de la 800.100200, de la +39.02.43981692) pentru clienţii BPM membrilor de Banca de telefon de serviciu;

* Am @ serviciu de curierat pentru clienţii băncii BPM care participă la serviciul de Banca electronice.

E 'poate, de asemenea, reîncărcaţi CartaInRete prin transfer bancar de dorit, indicând următoarele coordonate:

* ABI: 05584

* CAB: 01745

* Cont curent: CARD

* Beneficiar:

* Pentru ca descriptiv: CARD numărul de card (Notă: trebuie să reveniţi la termen descriptiv motiv de CARD, urmat de 16 cifre care alcătuiesc numărul de card).


Cum se aplica pentru CartaInRete preplatite carte

Pentru a solicita un card de plătite în avans este suficient de contact CartaInRete agenţii Bipiemme sau a vă conecta la site-ul oficial.

Pentru a solicita CartaInRete pe linie trebuie să:

* Print şi completă a contractului de document şi module de confidenţialitate (PDF 137 KB) a descărca de la site-ul oficial

* Asiguraţi-un transfer bancar de 10 de euro în funcţie de hârtie.

Dacă efectuaţi la usa lui de bancă ar trebui să solicitat, de asemenea, sub formă de recunoaştere în conformitate cu legislaţia împotriva spălării banilor. Dacă rulaţi dvs. on-line de transfer, sub formă de recunoaştere nu este necesară.

Transferul trebuie să aibă următorul cont bancar:

* ABI: 05584

* CAB: 01745

* Contul curent: 4332

* Beneficiar: numele şi prenumele deţinătorului de card de

* Pentru ca descriptiv: CartaInRete un nume (numele posesorului cardului)

* Trimite la adresa următoare anexează o copie a unui document personal şi titularul a Codului Fiscal (şi în forma de aprobare, dacă transferul a fost efectuat la banca)

Dragi Banca Popolare di Milano Office 830 Piazza Meda, 4 20121 Milano

NB: Candidaţii trebuie să aibă vârsta legală de carte.

De hârtie, şi PIN-ul dvs. va fi trimis la adresa titularului

Niciun comentariu: