Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

miercuri, 7 ianuarie 2009

Carte de credit revolving Alpitour World Conto

Ce este o carte de credit cont Alpitour Lume

Lucrarea Alpitour Mondiale de cont este o mişcare de revoluţie card de credit dedicat tuturor celor care iubesc să călătorească. E "emise de Visa şi de circuit este creat de Alpitour sate împreună cu Bravo, Francorosso, karambol Viaggidea şi, în colaborare cu Agos. Cu această carte, puteţi avea o rezerva de bani poţi cheltui sau de al retrage în orice moment.
Avantajele Alpitour Mondiale de cont

Cont de card de credit Alpitour Lumea este întotdeauna gratuit. Puteţi retrage bani de la orice bancomat si apoi dobândit un Euro 4100 *.

Puteţi rambursarea plăţilor în mici lunar plăţile **.

Cu Alpitour Lume cont, puteţi utiliza toate avantajele oferite de Clubul de Alpitour Mondială şi va beneficia de asemenea, în Bonus Club pe care le-aţi acumulat, de vreme ce, profitând de promotii "GOGOdays" sau "Binecuvântaţi sunt prima" Bonus maximă utilizabilă creşteri De la 50 la 100 de euro. Pe toate celelalte individuale de călătorie Alpitour, Francorosso, Viaggidea, sate Bravo karambol şi că va fi rezervat, cel puţin 30 de zile înainte de plecare a acumulat bonus va fi folosit la o dată până la un maxim de 400 pe practică. Un alt avantaj este dat de zero speciale, care vor fi aplicate doar pe practicile care beneficiază de promovare "GOGOdays" de vara 2008 oferind posibilitatea de finanţare în şase luni Rata de zero (0% APR Tan 0%, orice cheltuieli de deschidere practică )***.

* Acordarea de hârtie este sub rezerva aprobării de
Agos care îşi rezervă dreptul de a atribui o linie de credit de până la un
Max. de 4100 de euro.
Tan ** 15.50%, 16.65% APR max. Lunar rata de la 50 la 200 de euro,
în funcţie de linie de credit alocate.
*** Sub rezerva aprobării Agos


Unde să se aplice pentru Alpitour Mondiale de cont

E 'pot aplica pentru un cont Alpitour Mondiale a Agentiilor de Turism participante la iniţiativă (a aprobat lista de agenţii este disponibil la www.alpitourworld.it).


Condiţiile economice

Pentru contractuale şi condiţiile economice se poate referi la avizele şi foi de informaţii disponibile pe Alpitour cataloage, Francorosso, sate Bravo, Viaggidea karambol şi în agenţiile afiliate Alpitour Mondiale.

Niciun comentariu: