Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

marți, 27 ianuarie 2009

Cartea de credit Mastercard Acord

Carte de credit Mastercard Accord a putea să-ţi faci cumpărăturile în hypermarket Auchan şi în toate de ani, care sunt parte la circuitul Mastercard.
Rambursarea cu carte de credit Mastercard Accord

Lucrarea Mastercard Accord aveţi o rezervă de numerar de până la 3000 de euro. În plus, aveţi posibilitatea de a alege metoda de rambursare pe care o preferaţi, de echilibru sau în rate. Un alt avantaj al cardului Mastercard Accord este o şansă de a obţine fluxul de credit pe care le-aţi direct pe contul curent, rata de rambursare atunci confortabil.
Beneficii card Mastercard Accord

Pentru primul an, a hârtiei este liberă Mastercard Accord. Pentru a deveni un titular al unui card de credit Mastercard Accord nu este necesar pentru a schimba sau de cont bancar, dar puteţi, de asemenea, plata prin intermediul serviciilor poştale. Mai mult decât atât, Auchan hypermarket puteţi beneficia de multe oferte numai pentru titularii de hârtie.
Cum se aplică pentru Mastercard Accord

Pentru a aplica pentru Mastercard Accord, pur şi simplu mergi la Point & Carduri Credite veţi găsi în orice hipermarket Auchan, sau descarca formularul direct de pe site-ul www.accorditalia.it

Niciun comentariu: