Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

vineri, 9 ianuarie 2009

Carte de credit revolving CapitalOne Visa

Ce CapitalOne Visa / MasterCard

CapitalOne cardul Visa / MasterCard este un card de credit permite o mişcare de revoluţie, prin urmare, de a avea o rezerva de bani şi întotdeauna disponibil pentru a rambursa costul cu rata de confortabil şi flexibilitate maximă.
De ce CapitalOne Visa / MasterCard

CapitalOne cardul Visa / MasterCard pot face retrageri de numerar de la bancomate toate ramurile acord MasterCard / Visa.

Lucrarea CapitalOne Visa / MasterCard vă permite să facă tranzacţii directe de credit, şi anume, de a transfera bani în contul dvs., în Italiene sau orice cont bancar, până la limita de credit. Cu simplitate a unui transfer bancar, va fi doar de bani sau să vă puteţi permite altora să aveţi.

Ca şi pentru interesul pe credite directe şi transferurile de echilibru, este important de a evidenţia faptul că, pe de credite directe şi transferuri de la balanţa de interes este calculată din ziua în care suma este transferat.

Transferul de solduri este un serviciu care vă permite să transferaţi CapitalOne cardul dvs. de credit Visa / MasterCard suma a soldului de care eşti obligat să plătească:

* De la un alt card de credit
* De la o hartă a GDO (Organizatori Retail)
* De la alte banci sau de intermediari financiari italiană

Această caracteristică vă va permite să:

* Salvare în mod semnificativ în cazul în care acestea plătesc o rată a dobânzii mai mare cu un alt card de credit
* Simplifica gestionarea finanţelor dumneavoastră, pentru că transferul totul pe o carte de ai primi o declaraţie şi să faceţi o singură plată lunară
* Asiguraţi-vă datoriile extrem de flexibil, pentru că o să decideţi pe care doriţi să o plătiţi în fiecare lună parts


Funcţiile de CapitalOne Visa / MasterCard

Există multe modalităţi de utilizare a Cartei CapitalOne Visa / MasterCard

* In magazinele

Există mai mult de 21 de milioane de pieţe de desfacere în Italia şi în străinătate, unde puteţi face achiziţii cu cartea dvs. de credit. Puteţi utiliza oriunde este expus marca Mastercard sau VISA apar pe cartea dvs. de credit. Reţineţi să verificaţi că valoarea de achiziţionare este corectă, înainte de semnul de la primire.

* Pe Internet

Dvs. de hârtie CapitalOne Visa / MasterCard este cel mai bun mod de a face achiziţii sau plăţi prin Internet. Tu nu va fi făcut răspunzător pentru utilizarea frauduloasă a cardului pentru tranzactii pe Internet.

* La telefon

Puteţi utiliza cardul dvs. CapitalOne Visa / MasterCard pentru a face achiziţii chiar la telefon, de exemplu, pentru a cumpara bilete de teatru sau a biletelor de avion. Când vorbesc cu dealerul sau cu agentul, cerem toate detaliile necesare. Acestea includ numere de card de credit, numele complet aşa cum apare pe suport de hârtie, datele de expirare de valabilitate şi dvs. şi adresa completă. În unele cazuri, puteţi solicita informaţii suplimentare, cum ar fi cheie de securitate, şi anume ultimele 3 cifre din numărul de culoare albă, imprimate pe bandă, destinate pentru semnătura dumneavoastră.

* Prin mail

Dacă doriţi să comandaţi ceva de mail, de exemplu, de la un catalog, veţi găsi pe formularul de comanda un spaţiu pentru datele de pe cardul dvs. de credit, împreună cu numele şi adresa.

* Pentru a retrage numerar

Puteţi să vă carte de utilizare pentru a retrage numerar de la bancomate care afiseaza sigla Visa sau MasterCard. Puteţi folosi mai mult de 900.000 de uşi din lume. În acest fel veţi avea acces la numerar 24 ore pe 24, 7 zile pe săptămână.

Nu este o povară pentru prelevarea de numerar este important să vă sunt conştienţi de faptul că există o povară pentru prelevarea de numerar. Rata dobânzii percepută de pe taxa de numerar pot fi diferite de rata dobânzii percepute pe achiziţii.

Desen pe tranzacţiile în numerar, dobânda este încărcat de la data la care a taxei.


Utilizarea cardurilor de credit în străinătate

În plus, pentru a anticipa o povară pentru prelevarea de numerar, excedent în străinătate pot fi supuse la o povară suplimentară pe tranzacţiile în valută.


Asigurari

CapitalOne o carte de credit Visa / MasterCard este cu adevărat inovatoare. Aveţi este de datoria dumneavoastră de a amâna convenabil lunar, în tranşe, şi, în acelaşi timp, vă protejaţi în caz de dificultate.

Multumesc all'ATP, asigurări de protecţie de plată, acoperirea create pentru a proteja atunci când vă găsiţi condiţia că nu poate plăti datoria dumneavoastră.

Aici sunt cazurile prevăzute de ATP:

* Imposibilitatea totală de muncă temporară: În acest caz, politica de despăgubite te după primele 60 de zile de soldul dvs., datorită în fiecare lună, pentru perioada de inactivitate.
* Pierderea unui loc de muncă: Dacă aţi pierdut slujba din cauza concedierii pentru cauza doar obiectiv, în politica de despăgubite te după primele 60 de zile de soldul dvs., datorită în fiecare lună, pentru perioada de inactivitate.
* Invalid "permanentă sau deces: În acest caz, este pe deplin cont de plătit precum şi

Puteţi să vă abonaţi la ATP CapitalOne solicitant de card de credit Visa / MasterCard.

Primă de asigurare este calculată în funcţie de 0,35% din soldul de pe card.


Furt sau pierdere

Ce să fac în caz de furt sau pierdere din Carta CapitalOne Visa / MasterCard?

În primul rând contactaţi Serviciul pentru clienţi numărul de telefon 848 390 030 la costul unui apel local. De la numărul de apel este de 39 02 4823 0000. De serviciu şi "activ de luni până vineri de la 08.00 la 20.00 şi sâmbătă de la 09.00 la 20.00.

Pentru mai multe informaţii, puteţi apela Customer Support la numărul 800 199 816.

Pentru cei care doresc, de asemenea, puteţi trimite comunicare scrisă la adresa următoare:

O Banca de capital (Europa) plc c / o I.M.D. s.r.l. D Departamentul PO Box nu 520 20102 Milano


Condiţiile economice
Cheltuieli legate de acordarea şi utilizarea de Carta
Circuitul MasterCard / Visa
Personalizat de expunere
Libera anual de Carta
Suplimentare anuale de Carta liber
Cheltuieli pentru emiterea de înlocuire card de € 10
Comisioane pentru retragerile de ATM-uri, folosind masina de 4%
Livrările de combustibil - pentru fiecare aprovizionare liber
Timbru fiscal de pe fiecare cont n.a.
Libera lunar extras bancar
Dobânzi şi costurile legate de acordarea de credit Clasic
Periodicitate şi metoda de calcul a dobânzii lunar amânat
T.A.N. 13.97%
T.A.E.G. 14.90%


Cum de a revendica CapitalOne Visa / MasterCard

CapitalOne Pentru a solicita un card de credit Visa / MasterCard, trebuie să fie de vârstă şi cu reşedinţa în Italia.

Din păcate, în cazul în care site-ul nu mai este disponibilă şi nu se poate aplica pentru.

Niciun comentariu: