Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

duminică, 28 decembrie 2008

Introducere carti de credit

Ghid complet despre cartile de credit:
Carduri de credit (prepaid card de credit, carte de preplatite, cartafacile, reîncărcabilă card de credit, etc.) Am devenit din ce în ce mai important ca un instrument capabil, a ofertei, pentru a sprijini dezvoltarea unei afaceri încă de evoluţie, şi a cererii, pentru a facilita punerea în aplicare a proiectelor şi obiectivelor de viata.

În Europa, plătiţi mai multe şi mai fericit cu cardul, banii de plastic, care este folosit pentru circa 40% din plăţile strigător a demonstrat o creştere, faţă de acum câţiva ani, când a cardurilor de plastic reprezentau doar 10-15%.

Se arată un recent sondaj de Mastercard Europa în sistemele de plată de pe continentul nostru, care evidenţiază numeroase diferenţe de la o ţară la alta. Dacă este adevărat că media europeană de plăţile efectuate cu numerar / cec este de peste 60% în Olanda, Norvegia şi Belgia utilizarea de numerar, a fost drastic redusă la 40% în favoare de carduri de credit. Este încă sub media europeană, există un grup de opt ţări, care cuprinde Franţa, Anglia, Danemarca, Finlanda, Elveţia, Spania, Suedia şi Germania, în timp ce Italia este în partea de jos a liga cu şase alte ţări , Ca utilizarea de numerar afectează aproape 80% din plăţile.

Dar trecerea de la utilizarea cardurilor în ţara noastră, deşi încet, se produce, dat fiind faptul că aproximativ şase sau şapte ani în urmă, la fel de mult ca 95% din plăţile au fost efectuate cu numerar sau controale. Cu privire la categoriile de produse, plati cu carduri de credit sau de debit a devenit un obicei acum consolidate în Europa, în medie, la hotel (cu 45% din plăţile), de la agenţii de turism, liniilor aeriene şi maşini de închiriat ( cu 40%); rifernimento la staţiile de benzină şi de moda (cu 38%).

Niciun comentariu: