Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

luni, 29 decembrie 2008

Carti de credit clasice

Carduri de credit sunt produse de uzabilitate în termeni de fiabilitate şi de cele mai mari instituţii financiare din întreaga lume. Acestea vă permit să cumpere bunuri şi servicii de plati la un număr de magazine, folosind fără numerar.

Acestea sunt instrumente pentru a achiziţiona bunuri şi servicii fără a plăti în numerar, utilizând, sub rezerva conformităţii cu suma maximă prevăzute de contract, şi că toate cheltuielile efectuate pe parcursul lunii de pe o singură taxă pe contul de client.

În acest caz, de securitate este garantat de semnătura titularului, care trebuie să fie aplicat pe spatele cardului de credit şi de faptul că vânzătorul trebuie să fie inspectate de bunuri sau servicii pentru completarea cu succes a tranzacţiei.

Carduri de credit vă permite, de asemenea, pentru a obţine avansuri în numerar de la bancomate bancar.

În acest caz, de securitate este garantat de cod secret, alocate anterior (CD PIN-ul, "Număr Personal de Identificare"), titularul trebuie să introduceţi de la bancomate.

Carduri de credit sunt, de asemenea, utilizate pentru plăţi prin dispozitive POS, pentru plăţile prin mail, telefon, suplimente de cartele telefonice pentru telefoanele mobile, pentru plăţi pe internet, etc.

Un avantaj sigur garantat de scutire de la cardurile de credit este ca toate serviciile sale de permise de card de credit sunt, de asemenea, puternic în afara statului de reşedinţă.

De rambursare a sumelor utilizate, în luna următoare caz şi pot fi în echilibru sau de rata.

În secţiunea intrebari si raspunsuri (FAQ) puteţi găsi răspunsuri la întrebări comune despre carduri de credit.

Niciun comentariu: