Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

marți, 30 decembrie 2008

Carti de credit preplatite ( carti de credit de cumparat in avans )

Aceste cărţi de cumpărat în avans cu un credit pentru a urca, care nu necesită o conexiune la un cont bancar.

Sistemul de operare de card de credit preplatite (de obicei, fac parte din circuitul Visa Electron), împreună cu cele mai cunoscute Cartele telefonice din care, de fapt, este o derivare.

De cartele preplatite sunt de două tipuri: cele acumulatori, care poate, de asemenea, prin web de restaurare a petrecut o dată, şi de "disponibil", utilizabile numai în timp ce livrările de suma disponibilă.

Costul de fiecare carte sunt stabilite de către companie care oferă, dar unele dintre ele pot fi folosite în magazinele virtuale acord.

Este un instrument, acesta oferă avantaje considerabile pentru utilizator care are nevoi specifice, rimează de toate, de a menţine anonimatul a nu avea un cont bancar şi de capacitatea de a controla cheltuielile suportate de carte de alegere.
Achiziţii în anonimat complet

Care cumpără de utilizator, folosind un card de credit preplatite rămână anonim, nu mai au obligaţia de a oferi numărul de telefon de pe cardul dumneavoastră de credit, evitându-se orice legătură (directe sau nu) cu contul dvs. bancar.

Cardul este caracterizat ca jumătate în condiţii de siguranţă şi convenabilă de a face achiziţii pe internet, şi este proprii în raport cu o astfel de utilizare care a fost plătit anticipat mai de succes.
Fără cont bancar

De cartele preplatite sunt cel mai potrivit ca soluţie pentru cei care nu au un cont bancar. Nu doar că motivul principal pentru răspândirea acestei forme de plată în rândul tinerilor, care constituie cea mai mare piaţă online.

O societate de cercetare SSB, lider de piata in sistemele de plată, arată semnificative în vârfuri şi Reîncărcările efectuate de cartele preplatite, în timp de vară tradiţional impact puternic asupra pieţei de tineret.
Sub control a cheltuielilor

Procesul de cumpărare este în condiţii de siguranţă şi de cheltuieli este monitorizat continuu, ca şi acoperiş din suma disponibilă pentru achiziţii este limitată la suma de reîncărcare a făcut.

Din acest motiv, cartele preplatite, cu unele limite de cheltuieli, sunt mai uşor utilizabile tradiţionale a sistemelor de plată.

Într-adevăr, mai multe şi mai multe confirmat ca o metodă de plată care italienii au tendinţa de a aprecia de confort şi comoditate de utilizare.

Niciun comentariu: