Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

luni, 29 decembrie 2008

Carti de credit revolving

Carduri de credit sunt normale de carduri de credit revolving care vă permit să ramburseze echilibru în tranşe, la sfârşitul lunii. Tranşe de plată este de o constituţie, de disponibilitatea de cheltuieli egală cu suma plătită.
Cardul este o mişcare de revoluţie adevărată carte de credit, care este o carte care, în plus faţă de toate funcţionalitatea normală a unui card de echilibru, a construit un împrumut ‿. Acest credit poate fi utilizat atât pentru plata de bunuri sau servicii pentru retragerea de numerar. Rulment carte vă permite să faceţi dobândite (în termen de un set de limită, ca toate cardurile de credit) daţi de libertatea de a rambursa costurile dvs. un pic de la un timp, după cum preferaţi. Tu nu sunt obligate la plata unei rate lunare fixe, la fel ca în cazul de personal de împrumut.

Lucrarea are o facilitate de rulment "conţin o ‿ custodie, şi anume de împrumut. Cu alte cuvinte, această lucrare oferă posibilitatea de a cheltui banii, indiferent de fondurile disponibile în contul dvs. bancar şi de rambursare a datoriei sale în tranşe.

În timpul lunii, clientul poate alege de rambursare că preferă să plătească, cu condiţia ca acestea să depăşească o rată minimă (în mod normal în jur de 5% din datorie).

De constrângere numai în rambursare este de a plăti în fiecare lună cel puţin un minim de rate (care în mod normal nu depăşeşte 5% din credit acordat). Ca să ramburseze sumele cheltuite este disponibilitatea de a constituţiei din costurile suplimentare.

Sumele şi cheltuieli nu sunt pe deplin rambursate în următoarele luni este supus la o rată a dobânzii lunar.

În cazul în care cartela nu este folosit, sau este în curs de folosit, dar sumele sunt plătite în întregime, nu plătesc nici un interes.

Niciun comentariu: