Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

duminică, 28 decembrie 2008

Cartea de credit preplatita postepay gift

Lucrarea Postepay Cadou Card este un prepaid de unică. Fiecare carte de costurile de 5 euro, şi puteţi alege reduceri de la 50 la 100 de euro. Cadou de Postepay carte este utilă pentru dvs. de achiziţii de pe Internet sau cadou de la un prieten.
Beneficii Postepay cadou carte

Prin carte de achiziţii Postepay cadou puteţi face în 30 de milioane de magazine în Italia şi în întreaga lume. În plus, puteţi face achiziţii în toate site-urile care accepta cardurile MasterCard de la circuit. Puteţi, de asemenea, face telefon suplimente, slip plăti online prin intermediul serviciilor de plată de la ATM-uri Postamat şi oficii poştale.
Stai in control cu hârtie Postepay de cadouri

Pentru a vedea echilibrul şi te mişcările de lista va fi suficient pentru a accesa site-ul www.poste.it sau mergeţi la orice oficiu poştal.

Niciun comentariu: