Pe acest blog gasiti informatii referitoare la carti de credit, tipuri de carti de credit cum ar fi carti de credit preplatite, carti de credit clasice etc. Pe langa acestea va mai oferim si informatii despre procesoarele de plata online si despre credite si banci.

luni, 29 decembrie 2008

Carte de credit Compass revolving AS Roma card

A. de S. Card de romi este un card de credit Mastercard de circuit, creat pentru a da tuturor fanilor echipei de giallorossa o gamă de servicii, facilităţi şi facilităţi, de exemplu, cumpărarea de bilete de sezon şi a vânzărilor de produse cu întârzieri la plată. A. de S. Card de romi este un card de credit revolving, care permite, care este de rambursare a soldului petrecut în mici convenabil plăţile lunar, suma care poate varia în funcţie de nevoile clientului predeterminat, de la un minim de 5% din soldul restant, cu un minim de 50 de euro şi care solicită o lună de cheltuieli de lucrări de bine ca ATM-uri care permit de a se retrage de la orice bancomat marca si Mastercard. Valoarea de rate poate fi modificat în liberă. Pentru primul an de promovare taxa de 20.00 euro este gratuit şi operaţiunile în avans de lichidităţi în numerar Express nu oferă pentru comisioane. În plus, pe de interes deosebit suma se ia în considerare numai de la luni de la data de cumpărare; Noul card de credit AS Permite posesorilor de carduri de romi de a beneficia întotdeauna de o reducere de 10% pe marfa achiziţionate de la oficial AS Magazin de romi care aderă la iniţiativă.
















Magic concurs Giallorossa

Concursul Giallorossa Magic pune în joc pentru toţi deţinătorii de AS Roma Cardinalul nu numai oficial T-shirts şi autographed bile, dar de asemenea, bilete pentru a participa la jocuri de origine al campionatului, pentru prima acasă joc de UEFA Champions League 2008/2009 şi exclusiv, excursii ghidate, la Stadionul Olimpic din Roma şi de centrul Trigoria Fulvio Bernardini de a asista de formare a echipei.
Solicitarea de S. A. Card de romi

A. de S. Card de romi poate fi obţinută în unul din 121 sucursale în toată Italia Compass, sau de numărul 800 63 63 63 şi site-ul web - www.compassonline.it / asromacard.
Condiţiile economice din Carta A.Ţ. Card de romi
Cheie de condiţiile de utilizare a Cartei A.Ţ. Card de romi
Circuitul Mastercard
Lunar rata dobânzii 1.30%
Tan 15.60%
APR 16.77%
Extensie pentru Acuista speciale legate de lumea de la Roma (din timp în timp, comunicate titularilor) 6 sau 12 rate (Tan 6.96% - 7.19% APR)
Servicii de carte de notificare prin SMS info Zero
Taxa anuală de membru gratuit pentru primul an. Începând de la 20.00 euro

cel de-al doilea an.
Comisia percepute de 4% din numerar luată
Costuri de a trimite în fiecare declaraţie 1.29.
Rate lunare minime de 5% din soldul de la luna (min. euro, 50.00)
Comisioane de achiziţiile şi plăţile, comisioane

taxele de trecere, Comisia de combustibil
Zero
Proceduri de plată bancar RID, RID BancoPosta buletin

Poştal
Advance Cash Express Fără comisioane de lichiditate, de asemenea, prin telefon

(până la disponibilitatea, prin transfer bancar sau cec)

Niciun comentariu: